Răzvan Burleanu îl ironizează pe Becali: ”Poate fi unul dintre CURsanții….”

FCSB a ajuns la 8 ani fără titlu de campioană în România!

Acest lucru este dezamăgitor pentru Gheorghe Becali, care a investit sume importante de-a lungul timpului.

Oamenii din fotbalul românesc pun eșecul FCSB-ului pe seama implicării lui Gigi Becali în viața echipei și inclusiv patronul roș-albaștrilor a recunoscut că a greșit schimbările din partida cu Farul.

“Dictatura” fostului pușcăriaș din Pipera a devenit motiv de glume pentru Răzvan Burleanu, iar președintele FRF l-a invitat pe finanțator să urmeze cursurile Școlii de Antrenori, pentru a se perfecționa.

“Se pare că nu am fost puși în această situație (n.r. ca FCSB să ia titlul), iar domnul Becali poate fi unul dintre cursanții Școlii de Antrenori în viitor, dacă își dorește, bineînțeles, asta sub formă de glumă”, a spus Burleanu.

Burleanu îl vrea pe ”reje” antrorul naționale României

“Este normal să aibă un asemenea vis (n.r. să fie selecționerul României), știți ce discuții au fost. El mereu va fi un antrenor în atenția Federației Române de Fotbal. Trebuie să fie pe lista antrenorilor care pot duce naționala la un turneu final.

I-am scris să îl felicit, cred că a primit multe mesaje, mii. Întreaga lui performanță se confundă cu performanța clubului. Cred că și el va dori, la un moment dat, să iasă din acest proiect, să accepte o altă altă provocare, dar, totodată va rămâne lipit de proiectul acesta, este unul de familie, a investit bani, multă energie”, a declarat Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferințe de presă.

Meciurile din primul mandat al lui Hagi la “naţională” (2001)

5 septembrie: Ungaria – România 0-2 (prel. CM 2002);

6 octombrie: România – Georgia 1-1 (prel. CM 2002);

10 noiembrie: Slovenia – România 2-1 (baraj CM 2002);

14 noiembrie: România – Slovenia 1-1 (baraj CM 2002).

Un gând despre &8222;Răzvan Burleanu îl ironizează pe Becali: ”Poate fi unul dintre CURsanții….”&8221;

Lasă un răspuns