Ce primă au fotbaliștii lui Dinamo dacă vor promova în Superliga

Dinamo este ca și promovată în Superliga, după ce, în tur, a învins-o pe FC Argeș cu 6-1, grație golurilor lui Bena, Larrucea, Pop, Iglesias și Ghezali, cu o dublă. Astfel, returul de la Pitești, teoretic, ar trebui să fie doar o formalitate pentru Ovidiu Burcă și elevii săi.

Pentru ca elevii lui Ovidiu Burcă să fie motivați pentru meciul decisiv de la Pitești, programat în această seară, de la 21:00, Dinamo a pregătit o primă specială. În acest sens, dacă vor promova, ”câinii” vor primi 150.000 de euro, sumă care se va împărți între jucătorii care vor readuce echipa în Liga 1.

Președintele lui Dinamo, Andrei Nicolescu, a confirmat că dinamoviștii vor avea un bonus total suplimentar de 150.000 de euro pentru promovarea în Liga 1, pe lângă ceea ce are trecut fiecare în contractul individual, în cazul promovării.

”Această echipă merită un bonus de performanță, dacă va promova. O spunem cu tărie noi toți, cei din partea administrativă, că această sumă e meritată. Gândiți-vă cum a început Dinamo sezonul, prin ce a trecut, că a fost foarte aproape de a se desființa!

Echipa a rămas un grup unit, Ovidiu Burcă a reușit să facă asta, în ciuda unor discuții din iarnă, când toată lumea a dat în el. Gândiți-vă la ce a reușit în acest an și veți realiza că această sumă este relativ mică față de performanța pe care ei au reușit să o facă în aceste condiții.

Anul ăsta, Dinamo a făcut miracole, a fost în căutare de minuni și le-a și făcut. Trebuie să rămânem concentrați, echilibrați și la retur. Eu asta aștept ca toți dinamoviștii să se poată bucura la final, când totul se încheie și totul este rezolvat din punct de vedere matematic. Eu cred că în acest moment Dinamo este în prima ligă în proporție de 80-90%”, a spus Nicolescu pentru Gazeta Sporturilor.

”Eu am crezut tot timpul că putem realiza lucrul ăsta. Mă bucur că am rămas același om, nu m-am schimbat, oricând de complicate au fost vremurile. Laudele astea excesive tind să te ridice de la sol, eu încerc să rămân echilibrat și cu picioarele pe pământ”, a declarat Ovidiu Burcă, înaintea partidei de la Mioveni.

CITESTE SI:

Mesajul PCH înainte de FC Argeș – Dinamo

Reacția lui Răzvan Zăvăleanu după ce FC Argeș a cerut retragerea licenței

Poziția oficială a lui Zăvăleanu referitoare la stadionul pe care va juca Dinamo în Liga 1

2 gânduri despre &8222;Ce primă au fotbaliștii lui Dinamo dacă vor promova în Superliga&8221;

Lasă un răspuns