Video I CS și FC Dinamo la masa tratativelor. Vezi rezultatul întâlnirii

Dinamo trăiește momente de satisfacție uriașă după ce a reușit promovarea în SuperLiga.

În urma reveniri pe prima scenă fotbalistică conducerea Clubului sportiv Dinamo, a decis să bată palma cu Fotbal Club Dinamo București, pentru o asociere a celor două academii de jucători.

Acest lucru abordat de nenumerate ori și într-un final s-a ajuns la o înțelegere. Mai mult, Clubul ”MAMĂ” și-a arătat interesul și de a investi în clubul de fotbal Dinamo.

Potrivit prietenilor noștri de la Radio Dinamo 1948, președintele executiv al clubului Dinamo, Andrei Nicolescu, ne anunță că s-a bătut palma și că au început deja demersurile necesare unirea celor două academii de copii și juniori.

”A avut loc întâlnirea menționată, a fost înaintat un draft de protocol, dorința este ca Academiile să aibă aceeași metodologie și vor beneficia împreună de infrastructura din parcul sportiv Dinamo, iar pe viitor când se vor armoniza legislația și regulamentul FRF să avem o singură Academie”, a spus Andrei Nicolescu.

Aflată în insolvență, Dinamo caută să scape de cele 7,4 milioane de euro și să ajungă la aproximativ 2,4 milioane de euro.

Cel de-al doilea plan de reorganizare modificat propus de Dinamo, aprobat de Adunarea Creditorilor la 7 aprilie 2023, a fost judecat în data de 15 mai 2023, dar a fost amânat pentru 19 iunie 2023.

Odată cu ieșirea din insolvență, Clubul Sportiv Dinamo și-a anunțat interesul de a deveni parte din acționariatul clubului de fotbal Dinamo.

”Pe viitor, după ieșirea din insolvență, CS Dinamo și-a exprimat clar intenția să devină acționar al clubului Dinamo. În viitorul apropiat când se va finaliza protocolul vom anunța toate detaliile”, a transmis președintele executiv al clubuliu, Andrei Nicolescu, pentru Radio Dinamo1948.

CS Dinamo, primul cadou după revenirea ”câinilor” în Liga 1

Președintele Clubului Sportiv Dinamo, Ionuț Popa, a anunțat că luni va avea o întâlnire decisivă cu Andrei Nicolescu, referitoare la asocierea academiei CS Dinamo și FC Dinamo. Moment în care suporterii dinamoviști aflați în tribune, au dat startul unei noi fieste și anunțurile oferite de Ionuț Popa, au fost primite cu urale și aplauze.

“Felicitări pentru promovare. Eram întrebat zilele trecute de ce suntem atât de apropiați în ultimul timp. Vă mărturisesc că simt că acești oameni știu ce vor, știu să conducă un club. Simt zi de zi cum reușim să ne unim ideile.

Mâine (n.r. luni) o să avem o întâlnire pentru a uni academiile celor două cluburi pentru că juniorii trebuie să se antreneze în Ștefan cel Mare. Sper să ne revedem în Septembrie, atunci când începe demolarea arenei”, a spus Ionuț Popa.

Video I Anunțul lui Ionuț Popa, președintele clubului Sportiv Dinamo

CITESTE SI:

Cornel Dinu, cuvinte de laudă la adresa lui Burcă

Când începe SuperLiga 2023-2024. Vezi tabloul final

Anunțul categoric a lui Andrei Nicolescu + Provocare către suporteri

Un gând despre &8222;Video I CS și FC Dinamo la masa tratativelor. Vezi rezultatul întâlnirii&8221;

Lasă un răspuns