”Groparul lui Dinamo” apărat de vechea gardă: ”Ăia n-au bani să treacă strada”

La partida tur al barajului pentru promovarea în Superligă, la capătul căruia Dinamo s-a impus cu 6-1 și 8-5 la general în fața lui FC Argeș, Cristi Borcea a fost surprins în tribunele stadionului ”Arena Națională”.

Prezența lui Borcea într-una dintre lojele de pe Arenă a surprins, mai ales că acesta nu a mai fost prezent la un meci de-al favoriților dinainte de a fi condamnat la închisoare în Dosarul Transferurilor.

Faptul că omul de afaceri a venit la meci a fost speculat de jurnaliști. Ionuț Angheluță, comentatorul Digi Sport, nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe Borcea.

”La meci este prezent și Cristi Borcea, groparul lui Dinamo! Borcea a pus o pată de pâmânt pe Dinamo. Adevărat, s-a și câștigat cu el cel mai recent titlu, dar Dinamo a ajuns aici și din cauza lui”, a spus Angheluță.

Mai mult, Borcea a făcut un anunţ euforic la finalul partidei şi le-a transmis fanilor că sunt mai mult mulţi oameni de afaceri care vor să bage bani la clubul alb-roşu.

Mai târziu, Cristi Borcea şi-a ieşit din minţi şi a răbufnit când a aflat că i s-a spus că ar fi ”groparul lui Dinamo”. Fostul acționar majoritar în Ştefan cel Mare asigură că nu va mai reveni niciodată în fotbal şi că nu se pune problema să mai investească la Dinamo.

Impresarul de fotbaliști, Victor Becali îi ia apărarea lui Cristi Borcea, despre care spune că nu este vinovat de situația în care s-a aflat clubul. Mai mult, impresarul a declarat, că toți patronii din fotbalul românesc au pierdut zeci de milioane de euro.

“În fotbal se poate întâmpla orice, cine ar fi crezut că poate să-i bată Dinamo în halul ăla și după aia să ai emoții. De aia e frumos fotbalul. N-ați văzut acum, că de aia nici nu m-am dus la meci, colegi de-ai dvs., credeam că e băiat serios, Angheluță a zis că Borcea e groparul.

Păi Borcea e gropar că a ajuns să nu doarmă noaptea și cu pagubă milioane. Sau că “au simțit mirosul de bani”. Domne, cum ajung ăștia jurnaliși? Eu vă întreb. Nu e vorba de lăudat, dar cum să spui o asemenea tâmpenie. Eu acum vorbesc cu dvs. și înainte mă gândesc că poate spun o tâmpenie și mă fac de râs. Ăia n-au bani să treacă strada și au simțit miros de bani de la Dinamo.

George Copos a fost mare gropar al Rapidului că să vedem când or mai lua campionate. Copos a pierdut bani, spuneți-mi unul din fotbalul ăsta care a câștigat bani. Poate vă vine unul în minte, unul vreau, nu al doilea. Că al doilea ne apucă 2030 să-l găsim.

Avea nevoie Adrian Porumboiu de notorietate? De notorietate nu avea nevoie. Sunt mulți oameni, era ăla la Urziceni, Bucșaru, nu vorbea cu nimeni niciodată, dar nici ăla n-a câștigat bani. A luat o dată de la Champions League și a băgat 9 ani. Iancu? Ce i-a adus notorietatea? Pagubă zeci de milioane”, a declarat Victor Becali, pentru Sport Total FM.

CITESTE SI:

Amical pentru naţionala României înaintea meciurilor cu Kosovo și Elveția

Care sunt obiectivele lui Iulian Roșu pentru noul sezon

Răzvan Zăvăleanu, despre posibila plecare a lui Lamine Ghezali de la Dinamo

Un gând despre &8222;”Groparul lui Dinamo” apărat de vechea gardă: ”Ăia n-au bani să treacă strada”&8221;

Lasă un răspuns