Dinamo așteaptă cu încredere decizia finala a planului de reorganizare: ”Trebuie să fie lămurite lucrurile”

Dinamo se va reuni joi, la Săftica, într-o atmosferă de incertitudine. Asta, deoarece se așteaptă decizia Tribunalului București, referitoare la planul de reorganizare a clubului din Ștefan cel Mare.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, este încrezător că va fi o decizie favorabilă în privința aprobării noului plan de reorganizare. Administratorul judiciar a explicat care a fost motivul pentru care cauza a fost repusă pe rol.

”Eu sper să avem o decizie luni și să fie cea de confirmare a planului de reorganizare. Trebuie să fie lămurite lucrurile și să nu ne mai confruntăm cu alte probleme. A venit motivarea hotărârii, era o problemă de interpretarea termenilor, în limbaj fotbalistic, transfer poate fi plecarea de la un club la altul, pe bani, gratis.

Un jucător transferat poate fi transferat de la Dinamo la altă echipă, dar toți acești termeni nu echivalează cu termenul de vânzare al jucătorului. Putem transfera un jucător cu 0 lei, poate pleca cu 0 lei, acest transfer în legea sportivă nu este egal cu vânzarea. A fost o confuzie acolo și judecătorul sindic se aștepta ca aceste transferuri să aducă bani.

Cel mai important a fost să ni se aprobe un plan de reorganizare, să nu cădem în greșeala de a crede că dacă astăzi noi discutăm de o motificare de plan, e capăt de țară. Dacă avem un plan sau altul, e mai puțin important, există un mers al lucrurilor, ar fi bine să se confirme și al doilea plan, ar scădea din efortul acționarilor. Nu vreau să uităm că avem un plan aprobat!

Parcă lumea uitase că avem un plan de reorganizare când cereau cei de la Argeș retragerea licenței, a fost greu să obținem aprobarea unui plan de reorganizare, tot ce facem acum e privit ca un bonus în favoarea acționarilor”, a explicat Răzvan Zăvăleanu, potrivit Pro Sport.

Dinamo și-a stabilit perioada și locația cantonamentului de vară

Dinamo a anunțat lista amicalelor. Cel mai tare test de verificare va fi contra ucrainenilor de la Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu.

Amicalele lui Dinamo din Slovenia:

28 iunie

DINAMO – Nk Aluminij (nou-promovată în prima ligă din Slovenia);

2 iulie

DINAMO – Zalaegerszegi Te (locul 9 din prima ligă a Ungariei);

5 iulie

DINAMO – Dinamo Kiev (locul 4 din prima ligă a Ucrainei).

”Suntem încântați să ne revedem cu Dinamo Kiev, atât datorită testului important pe care ni-l oferă valoarea lotului ucrainenilor, dar și datorită reîntâlnirii cu Mircea Lucescu, o legendă dinamovistă desăvârșită!”, se arată în comunicatul emis de Dinamo.

Noile abonamentele pentru acest sezon s-au pus în vânzare!

Dinamo a anunţat preţul abonamentelor pentru sezonul 2023-2024, iar discountul pentru suporterii din afara ţării este o premieră. Fanii ”câinilor” din Diaspora vor avea posibilitatea să îşi achiziţioneze abonamente cu o reducere de 25 la sută faţă de preţul normal, la meciurile de pe Arena Naţională.

Abonamente emise de Dinamo 1948 pentru noul sezon au fost puse în vânzare de astăzi prin Bilete.ro, partener oficial de ticketing al clubului nostru, prețurile fiind între 375 lei (peluze) și 1.500 lei (tribuna VIP).

PREȚURI ABONAMENTE:

VIP: 1.500 lei;

Tribuna 1: 800 lei;

Tribuna 2: 600 lei;

Tribuna 2 (Elevi, Studenti și Pensionari): 540 lei;

Peluza PCH: 375 lei;

Peluza SUD: 375 lei;

Abonament Diaspora: 450 lei.

CITESTE SI:

Ricardo Grigore avertizează: ”O să vorbesc mai multe!”

Noi probleme în Ștefan cel Mare

Geani Crețu nerăbdător să revină în ”haită”: ”Sunt foarte fericit!”

Un gând despre &8222;Dinamo așteaptă cu încredere decizia finala a planului de reorganizare: ”Trebuie să fie lămurite lucrurile”&8221;

Lasă un răspuns