Denis Giafer, încrezător că Dinamo va face față în SuperLiga

După ce a reușit promovarea la un an distanță de la retrogradarea în eșalonul secund, Dinamo se pregătește de sezonul revenirii în SuperLiga.

Astfel, ”câinii” s-a reunit joi pentru noul sezon ce va începe pe data de 15 iulie.

Cei care au efectuat testele medicale sunt Yanis Cune, Alin Demici, Răzvan Patriche, Costin Amzăr, Alin Buleică, Alin Șerban, Iulian Roșu, Neluț Roșu, Dani Iglesias, Ahmed Bani, Cătălin Țîră, Cristian Ionescu și Alexandru Pop.

La vizita medicală au fost prezent și mijlocașul Geani Crețu, dar și fundașul central, Ricardo Grigore. Ambii au fost î sezonul precedent împrumutați la FC Argeș ș Petrolul Ploiești.

Printre cei prezenți, se numără și Deniz Giafer. Fundașul central din Ștefan cel Mare s-a ferit să vorbească despre obiectivele pe care le va avea Dinamo în primul sezon de la revenirea în SuperLiga, însă este încrezător că se pot obține rezultate foarte bune.

”Suntem foarte încrezători, noi nu avem nimic de pierdut, doar de câștigat. Cred eu că urmează un sezon în care putem să demonstrăm că merităm să fim aici. Cel mai important e să dăm totul pe teren și să ieșim împăcați.

Nu cred că sunt eu în măsură să vorbesc despre obiectiv, despre play-off sau play-out, dar întotdeauna la Dinamo obiectivele au fost mari, deci cred că așa o să fie și de această dată.

E mult spus un vis, promovarea a fost un obiectiv pe care ni l-am propus la începutul sezonului. Pentru mine era un vis, e un obiectiv pe care l-am îndeplinit, dar cred că e mult spus un vis. Nu e chiar un șoc impactul cu prima ligă, dar evident că e altă viteză, alt ritm, alte forțe, credem că ușor-ușor o să ne obișnuim”, a declarat Giafer.

Apărătorul lui Ovidiu Burcă abia așteaptă derby-urile cu rivalele de tradiție din SuperLiga și a dezvăluit că nu contează stadionul pe care vor juca în viitorul sezon atâta timp cât fanii vor fi alături de echipă.

”Aștept derby-urile, cred că orice jucător le așteaptă cu brațele deschise. Cred că pentru oricine joacă la Dinamo ordinea e Steaua, apoi Rapid, pentru că rivalitatea dintre Steaua și Dinamo e mai mare, nu? Dar amândouă sunt derby-uri importante. Cred că și adversarii se bucură că am promovat, orice fotbalist vrea să joace în asemenea meciuri.

Vom juca pe Arcul de Triumf meciurile de acasă? Nu știam, acum am aflat și eu de la dumneavoastră. Sunt sigur că fanii vor fi alături de noi și sezonul ăsta așa cum au fost până acum și cu ajutorul lor sper să facem un sezon bun. Cred că vor umple stadionul la fiecare meci, la cum îi știu”, a încheiat Deniz Giafer.

Dinamo și-a stabilit perioada și locația cantonamentului de vară

Dinamo a anunțat lista amicalelor. Cel mai tare test de verificare va fi contra ucrainenilor de la Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu.

Amicalele lui Dinamo din Slovenia:

28 iunie

DINAMO – Nk Aluminij (nou-promovată în prima ligă din Slovenia);

2 iulie

DINAMO – Zalaegerszegi Te (locul 9 din prima ligă a Ungariei);

5 iulie

DINAMO – Dinamo Kiev (locul 4 din prima ligă a Ucrainei).

”Suntem încântați să ne revedem cu Dinamo Kiev, atât datorită testului important pe care ni-l oferă valoarea lotului ucrainenilor, dar și datorită reîntâlnirii cu Mircea Lucescu, o legendă dinamovistă desăvârșită!”, se arată în comunicatul emis de Dinamo.

Noile abonamentele pentru acest sezon s-au pus în vânzare!

Dinamo a pus în vânzare nu mai puțin de 5858 de abonamente pentru meciurile ce se vor disputa pe stadionul Arcul de Triumf. Spre deosebire de anii precedenți, și suporterii dinamoviști din diasporă își pot achiziționa un abonament pentru a ajuta clubul, la un preț unic, cu reducere, dar acesta va fi disponibil doar pentru meciurile disputate pe Arena Națională.

Abonamente emise de Dinamo 1948 pentru noul sezon au fost puse în vânzare de astăzi prin Bilete.ro, partener oficial de ticketing al clubului nostru, prețurile fiind între 375 lei (peluze) și 1.500 lei (tribuna VIP).

PREȚURI ABONAMENTE:

VIP: 1.500 lei;

Tribuna 1: 800 lei;

Tribuna 2: 600 lei;

Tribuna 2 (Elevi, Studenti și Pensionari): 540 lei;

Peluza PCH: 375 lei;

Peluza SUD: 375 lei;

Abonament Diaspora: 450 lei.

CITESTE SI:

Declarații uimitoare a unui fost deținut din Dosarul Transferurilor: ”I-am dat bani, dar nu în pungi”

Dani Iglesias abia așteaptă duelul cu FCSB

Surpriză la reunirea lui Dinamo. Cine a lipsit și câți jucători au fost prezenți la vizita medicală

Un gând despre &8222;Denis Giafer, încrezător că Dinamo va face față în SuperLiga&8221;

Lasă un răspuns