Șanse minime să se judece ”planul” lui Dinamo!?

O veste proastă vine din justiție, acolo unde greva judecătorilor și procurorilor, poate amâna judecarea planului de reorganizare înaintat de către RTZ.

Judecători și procurori din întreaga țară, inclusiv Curtea de Apel București și DNA, au intrat miercuri, 21 iunie, în grevă. Peste 3.000 de judecători și procurori protestează față de reforma pensiilor speciale. Zilele acestea, magistrații se vor ocupa doar de dosarele urgențe. Magistrații sunt nemulțumiți de reforma pensiilor speciale, de lipsa de personal și de volumul mare de lucru.

Speța ”câinilor” de vineri, privind noul plan de reorganizare modificat, are acum șanse minime să se judece conform termenului programat de judecătorul sindic!

Judecătoarea Adam Constantin Veronica a fixat un nou termen pentru ziua de vineri, 23 iunie, ora 10:00, invocându-se excepția de neconstituționalitate. Șansele ca speța să fie judecată vineri sunt foarte mici, astăzi va fi oferit un răspuns oficial din partea Tribunalului București.

”Ce se întâmplă este surprinzător, pentru că parcă se caută motive să se amâne. Avocata lui Fabbrini (n.r. – jucătorul italian Diego Fabbrini) a cerut să se sesizeze Curtea Constituțională, care nu are legătură cu cazul nostru. Noi am mai avut astfel de probleme cu Dorin Șerdean, dar s-au respins. Este ciudat ce se întâmplă.

Noi ce ne-am propus am realizat, avem un plan realizat. Un brand de o asemenea anvergură trebuie să aibă un plan pentru orice situație. Planul nu ar trebui respins, dar văd că se amână non-stop. Nu mai avem o problemă decât cu Fabbrini și cu avocata de la FC Dinamo din Liga 4, care a cerut amânarea de fiecare dată. Am avut o anumită conduită, aceea de a nu ataca fără a fi atacat. Nu vreau să vorbesc de domnul Badea (n.r. – Nicolae Badea), pentru că nu a zis nimic de mine. Fiecare are propria strategie juridică.

Eu m-aș fi așteptat ca toți cei din jurul clubului Dinamo să tragă la aceeași căruță. Asta nu mai este problema noastră, dar încercăm să ne ducem crucea cu demnitate”, a spus administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, la Digisport.

”Noi am formulat un plan de reorganizare, o decizie privind neconstituționalitatea nu are nicio legătură. Solicităm inclusiv o amendă judiciară pentru doamna avocat (n.r. a lui Fabbrini) pentru această încercare nefericită de a amâna pronunțarea. A avut timp pentru asta din martie începând”, a spus și Claudiu Balog, reprezentantul legal al administratorului judiciar RTZ.

2,4 milioane de euro ar urma să fie cuantumul sumei pe care Dinamo ar plăti-o dacă va fi validat noul plan de reorganizare modificat, din total de aproximativ 8 milioane de euro

CITESTE SI:

Dorin Iacob înlăturat din Red&White. Fostul administrator critică întârzierea deblocării transferurilor la Dinamo

”Tricolorii”, debut cu stângul la EURO 2023 U21: ”Nu știu de ce ne speriem!”

Acționarii lui Dinamo au lansat noua platformă de crowdfunding. Ce beneficii vor avea primii investitori

Un gând despre &8222;Șanse minime să se judece ”planul” lui Dinamo!?&8221;

Lasă un răspuns