Neluț Roșu avertizează: ”Nu cred că trebuie să facem promisiuni”

Echipele din SuperLiga au dat startul pregătirilor pentru sezonul ce urmează să înceapă, iar în vara lui 2023 vor susține partide amicale în cantonamentele pe care le vor efectua.

În așteptarea startului din noul sezon al SuperLigii, Dinamo a disputat primul meci de pregătire. Pentru elevii lui Ovidiu Burcă urmează acum plecarea în cantonamentul din Slovenia. Înaintea partidelor de cantonament, Ovidiu Burcă a cerut un prim meci test de verificare. Astăzi, la Snagov, dinamo a disputat un amical cu Muscelul Câmpulung.

”Câinii” au făcut scor cu cei de la Câmpulung și se pregătește de plecarea în cantonamentul din Slovenia, pe 26 iunie, dar și 3 meciuri de pregătire.

Echipă de liga a treia, zilele trecute, a cedat și în fața Rapidului, scor 1-7, într-un meci de pregătire.

La finalul partidei, unul dintre titularii lui Dinamo, din partida de la Snagov, Neluț Roșu a anunțat că Dinamo este pregătită să joace din nou în prima ligă.

Autor a unui gol, mijlocașul central și-a împărtășit impresiile cu reporterii prezenți la fața locului.

”Un meci frumos, v-a plăcut și vouă, ați văzut goluri frumoase! Sperăm să aratăm așa și-n Liga 1. Totuși a fost un meci de pregătire, nu era important rezultatul ci să facem un antrenament bun, ca toată lumea să fie sănătoasă și să nu avem probleme cu accidentările.

Mi-e foarte dor de Liga 1 și sunt foarte bucuros că am ajuns aici cu Dinamo. E una dintre cele mai iubite echipe din România, s-a văzut asta și la Liga 2. Așteptăm meciurile foarte tari din Liga 1, lumea o să vină la stadion, fanii lui Dinamo au demonstrat la fiecare meci că sunt alături de noi.

Sperăm ca atunci când începe campionatul să fim într-o formă bună. Suntem cea mai omogenă echipă din Liga 1. Au venit Ricardo și Geani, așteptăm să vedem ce se mai întâmplă. Dacă se va ridica interdicția ar fi important, dacă nu, nu va fi niciun fel de problemă, noi suntem fericiți.

Cred că e important grupul pe care îl avem, foarte unit, foarte puternic, vom vedea pe teren ce se va întâmpla.

Nu cred că trebuie să facem promisiuni pentru sezonul viitor, sperăm să jucăm cât mai bine, să avem un parcurs bun. E clar că nu va fi totul roz și așezat din prima. Avem mulți jucători care vor debuta în Liga 1. Nu va fi ușor.

Dar când ne-a fost greu în Liga 2 am reușit să strângem rândurile și să realizăm un obiectiv în care foarte puțină lume credea. Și anul acesta cred că împreună putem face o figură frumoasă”, a spus Neluț Roșu în dialog cu presa.

CITESTE SI:

Dinamo a făcut show în Snagov! Prima reacție a lui ”Ricci” la revenirea în Ștefan cel Mare

Dinamo s-a impus clar în primul amical al verii. ”Câinii” s-au distrat cu elevii antrenați de un rival

Răzvan Zăvăleanu continuă să pună presiune pe conducerea lui Dinamo

Un gând despre &8222;Neluț Roșu avertizează: ”Nu cred că trebuie să facem promisiuni”&8221;

Lasă un răspuns