Video I Ovidiu Burcă așteaptă întăriri! Detalii despre viitoarele transferuri ale lui Dinamo

Dinamo a început seria meciurilor de pregătire cu o victorie în fața celor de la Slaven Belupo, scor 1-0 (0-0).

La începutul acestei săptămâni, mai exact marți, 27 iunie, Dinamo a realizat primul transfer al verii. “Câinii” l-au adus pe atacantul, Hakim Abdallah (25 de ani), cu selecții în naționala Madagascarului pe o filieră deja folosită în trecut.

La finalul partidei amicale cu Slaven Belupo, Ovidiu Burcă îi asigură pe suporterii lui Dinamo că interdicția la transferuri va fi ridicată și vor mai veni jucători noi în Ștefan cel Mare.

”Când am plecat din București am anunțat, lumea întreba, există presiunea asta, eu sunt de acord, lotul trebuie îmbunătațit, nivelul este ridicat, trebuie un lot de jucător foarte valoroși, a fost un anunțat, mai sunt jucători care se vor alătura, dar îi veți știi când lucrurile sunt foarte clare”, a spus tehnicianul lui Dinamo.

Antrenorul e conștient că noul sezon va fi o mare provocare pentru toți cei de la Dinamo, iar lupta va fi una acerbă: ”În Liga I toate echipele sunt puternice, pentru suporterii noștri au mai multă importantă, pentru noi o să luăm meci de meci, jucăm cu Craiova, echipa cu ambițîi foarte mari, au ioncercat să câștige trofee, nu au reușit să câștige campionatul, e o echipă foarte bună cu transferuri interesante, ne uităm însă la ce putem noi să facem. Suntem într-un proces început acum un an de zile, ne focusam pe progresul pe care îl poate face echipa”.

Ovidiu Burcă a vorbit și despre aștepările sale din acest stagiu de pregătire din Slovenia: ”Așteptările sunt să putem îmbunătăți modelul de joc, încercăm și cu jucătorii pe care îi putem integra destul de repede, nucleul de jucători știu despre ce e vorba, cunoaștem principiile de joc, încercăm să le îmbunătățim, când joci cu o echipă de primă ligă, dinamica e mai mare, încercăm să ne adaptăm la nivelul de joc. Încercăm să mergem la primul meci la turație maximă”.

Ovidiu Burcă se bucură că Ricardo Grigore a revenit la Dinamo: ”Este un tânăr pe care îl știu de mult timp, nu știu din ce motive evoluția a stagnat putin, are calități bune, are tehnică, el trebuie să știe ce are de făcut. A trecut un an de zile, în care a experimentat lucruri nu tocmai bune pentru el, dar cred că a învățat multe din acest an departe de Dinamo. Are potențial și ar putea să ne ajute”.

Video I Ovidiu Burcă, după amicalul cu Slaven Belupo

Dinamo, debut cu dreptul în primul amical din Slovenia

Dinamo a câștigat primul meci amical din cantonamentul din Slovenia, 1-0 cu Slaven Belupo, locul 8 în Croația.

După două zile de antrenamente în Slovenia, miercuri seară, a venit și momentul disputării primului meci de pregătire din cadrul cantonamentului de vara al ”câinilor”.

Meciul disputat pe stadionul NK Stojnci din Gorisnica, s-a încheiat cu scorul de 1-0.

Revenită în prima ligă a României după un an în liga secundă, Dinamo a utilizat formula standard, cu banderola pe brațul tânărului stoper Deniz Giafer, și cu o singură nouătate în primul ”11” față de echipa care a adus promovarea: prezența lui Ricardo Grigore, care sezonul trecut a fost împrumutat mai întâi la FCU Craiova, apoi la Petrolul.

Chiar Grigore este cel care a adus victoria ”câinilor”, cu un gol înscris în minutul 86 în urma unei faze fixe.

Video I Rezumat Dinamo – Slaven Belupo 1:0

Dinamo va juca următorul său meci amical pe 2 iulie cu formaţia maghiară Zalaegerszegi TE. În data de 5 iulie, Dinamo Bucureşti o va înfrunta pe Dinamo Kiev, formaţie antrenată de Mircea Lucescu, partida fiind programată în Austria, la Sankt Veit an der Glan.

CITESTE SI:

Anunțul momentului! FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea

Video I Analiza lui Ovidiu Burcă a primului amical al verii

Video I ”Dulăii” au planuri mărețe pentru sezonul viitor din EHF

Un gând despre &8222;Video I Ovidiu Burcă așteaptă întăriri! Detalii despre viitoarele transferuri ale lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns