Concluziile lui Ovidiu Burcă la finalul pregătirii de vară: ”Trebuie să fim mai obraznici”

Dinamo București a fost învinsă în ultimul meci de pregătire din Slovenia, de către Dinamo Kiev, scor 1-4.

Pentru Dinamo a marcat A. Bani în minutul 40, în timp pentru formația ucraineană au punctat: Voloshyn 10′, Tsarenko 18′, Benito 67′, Kabaiev 72′.

Ovidiu Burcă, a vorbit după înfrângerea echipei noastre din această seară și a analizat perioada de pregătire din această vară. Antrenorul lui Dinamo le cere mai multă răutate elevilor săi.

”Am întâlnit o echipă de un nivel foarte bun. Noi jucam anul trecut în Liga 2, am dat acum peste jucători de națională. Suntem încă departe de intensitatea asta, de fotbalul ăsta, trebuie să muncim serios, să mergem înainte.

Am văzut niște realități de care să ținem cont. Am văzut niște lucruri clare! A fost un duș rece binevenit.

Am vorbit cu nea Mircea, a însemnat și înseamnă enorm pentru mine. M-a încurajat tot timpul, am mai tot vorbit în ultima vreme. Mă bucur că am putut juca împotriva dumnealui. Dânsul are niște lucruri, marcă personală, e un antrenor de cu totul alt nivel.

Da, am avut respect prea mult… Trebuie să învățăm să fim mai obraznici, băieții buni nu ajung nicăieri! Din punctul de vedere al arbitrajului, aș avea ceva de reproșat, dar am dat peste o echipă de cu totul alt nivel.

Suntem pe drumul bun, ca o concluzie a cantonamentului. Din păcate, timpul curge în defavoarea noastră. Sperăm să înscriem jucătorii ce-au venit, mai avem discuții cu doi jucători, apoi să lucrăm la omogenitate. Nu e ușor când schimbi mulți jucători.

Zgomotul de fond de la Dinamo… Nu sunt problemele mele. Eu am cerut ceva, am avut totul la dispoziție, știu că se lucrează intens pentru deblocarea transferurilor, sper ca-n timp util să folosim jucătorii nou-sosiți.

Nu e treaba noastră ce mai apare prin media. În asemenea situații, cu administrator judiciar, special, fiecare vrea binele lui Dinamo din perspectiva lui. Au altă perspectivă, OK, mai apar neînțelegeri, dar nu e treaba noastră.

Am avut condiții foarte bune, am făcut o pregătire corectă. Din astfel de stagii câștigi mult, fizic, tactic, socio-uman. Avem un grup bun. Acum să vedem, rezultatele ne vor spune dacă am făcut bine sau nu.

Fanii sper să fie alături de noi, și la bine, și la greu.

Nu pot să-mi neg originile, Universitatea Craiova, adversarul din prima etapă, a fost echipa la care am jucat, dar azi sunt aici. Maturitatea mea e legată de Dinamo, am crescut aici, voi face tot ceea ce depinde de mine să câștig. Fără nicio patimă, fără sentimente de peluză.

În orice eșec există lucruri bune, iar din orice victorie trebuie să fii atent ce extragi”, a declarat Ovidiu Burcă la finalul partidei cu Dinamo Kiev.

Dinamo – Dinamo Kiev, echipele de start:

Dinamo: Dujmovic – Moura, Giafer, Bena, Grigore, Amzar – N. Rosu, Iglesias, Bani – Ghezali, Abdallah

Rezerve: Golubovic – I. Rosu, Goncalo, Tira, A. Irimia, Cretu, D. Irimia, Borcea, Patriche, Ciubotaru, Buleica, Pop, Florescu

Dinamo Kiev: Morgun – Dubinchuk, Bol, Popov, Karavaev – Andriyevsckiy, Shaparenko, Tsarenko – Lednev, Voloshyn, Gorbach

Rezerve: Buschan, Kabayev, Shepelev, Yatsyk, Malysh, Dyachuk, Diallo, Bilovar, Ignatenko, Benito

CITESTE SI:

Burcă cedează în fața lui Il Luce în ultimul meci din cantonamentul de vară

Dinamo nu are probleme să joace în Ghencea meciul cu FCSB. Poziția oficială a clubului

Problemă rezolvată! Arcul de Triumf, undă verde pentru Superliga

Un gând despre &8222;Concluziile lui Ovidiu Burcă la finalul pregătirii de vară: ”Trebuie să fim mai obraznici”&8221;

Lasă un răspuns