Dinamo aproape să bată palma cu un nou sponsor principal

Dinamo a revenit în Liga 1, după un an de ”cantonament” în liga secundă și odată cu promovarea, ”câinii” poartă negocieri cu un nou sponsor general.

Parteneriatul cu compania de betting 888, care a ocupat poziția principală pe tricouri în liga secundă, a expirat, iar acționarii Red&White 2022 Management au negociat, în ultimele săptămâni, mai multe parteneriate comerciale cu diverse brand-uri care doresc să se asocieze cu Dinamo București.

Potrivit Pro Sport, șefii lui Dinamo sunt foarte aproape de un acord cu Betano pentu a ceda poziția frontală, principală, de pe tricourile de joc, plus alte efecte ale unui contract de publicitate. Oficialii dinamoviști au purtat discuții cu StanleyBet, dar, în acest moment, sunt aproape, dacă alte oferte nu apar în următoareale 24 de ore, să oficializeze cu operatorul care activează exclusiv online.

Sursa mai sus menționată, susține că pentru poziții secundare se discută, la rece, cu Regata și Baumit.

650.000 euro, pentru un contract de exclusivitate în zona betting, urmează să primească Dinamo dacă va fi semnată înțelegerea cu Betano.

CITESTE SI:

Andrei Nicolescu explică strategia de transferuri a câinilor: ”Ne-am asumat asta”

Cornel Dinu pune presiune pe acționarii lui Dinamo

Zăvăleanu, noi detalii despre situația lui Dinamo. Ce spune despre noii jucători transferați, situația acțiunilor și a lui Vlad Iacob

Un gând despre &8222;Dinamo aproape să bată palma cu un nou sponsor principal&8221;

Lasă un răspuns