Problemă rezolvată! Arcul de Triumf, undă verde pentru Superliga

Fanii dinamoviști primesc o veste bună în vederea disputări partidelor de pe teren propriu pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

Catalogat drept cel mai scump stadion din România raportat la preț și capacitate, Arcul de Triumf a avut o mare problemă pentru organizarea meciurile de fotbal di prima ligă.

Constructorul nu a luat în calcul și faptul că dacă va găzdui meciuri din Superliga. atunci pe stadion trebuie implementat și sistemul VAR. Dinamo a evoluat pe arena de lângă Arcul de Triumf, la fel și naționala feminină de fotbal, dar în niciuna din ambele competiții sistemul VAR nu a fost implementat.

După ce ”câinii” au revenit în primul eșalon și după ce și FCSB a cerut să joace acolo, administratorii arenei au trebuit să găsească soluții pentru a rezolva problema și în cele din urme se va rezolva până la primul meci pe care Dinamo în va disputa pe teren propriu, cel cu Universitatea Craiova, în data de 17 iulie.

”Din informațiile pe care le avem, problema legată de implementarea sistemului VAR la Arcul de Triumf se va rezolva cât de curând, astfel că vom juca acolo primele trei etape de acasă.

Apoi, să sperăm că gazonul de pe Arena Națională va rezista, și din etapa 7 să ne mutăm toți pe Arena Națională”, a spus Andrei Nicolescu în pentru Radio Dinamo 1948.

Stadionul ”Arcul de Triumf” are o capacitate de 8.207 locuri și a costat 37 milioane de euro, de unde reiese o medie de 4.508 euro per loc.

Arcul de Triumf a costat 37 de milioane de euro și are o capacitate de 8207 locuri.

CITESTE SI:

Amical I Dinamo București – Dinamo Kiev. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Andrei Nicolescu, replici pentru Zăvăleanu și Cornel Dinu

Elisabeta Lipă, intervine în problema stadionului de disputare a meciului FCSB – Dinamo

Un gând despre &8222;Problemă rezolvată! Arcul de Triumf, undă verde pentru Superliga&8221;

Lasă un răspuns