Andrei Nicolescu, detalii despre relația cu Vlad Iacob

În ultimele săptămâni, presa a relatat despre existenţa unor tensiuni la Dinamo, între preşedintele Andrei Nicolescu şi administratorul special Vlad Iacob.

watchshop.ro

În spațiul media, se spunea că Nicolescu ar dori să îl înlăture pe Iacob şi să preia el postul de administrator special. Iacob ar fi urmat să rămână în organigrama clubului, dar pe o altă poziţie.

Întrebat despre acest aspect, Nicolescu, aflat în cantonament cu Dinamo, a negat acest aspect și a oferit un răspuns elegant.

”Nici nu știu cum să răspund, mie nu-mi place vânătoarea și nici nu intenționez să mă duc. Ce să zic? Administratorul special este reprezentantul acționarilor, este cel care reprezintă interesele și cumva se aliniază intereselor modalității de a vedea și de a construi a acționarilor.

Atâta timp cât lucrul acesta se întâmplă, cred că e mai puțin important cum se numește administratorul special”, a spus Andrei Nicolescu, potrivit Radio Dinamo1948.

Vlad Iacob a preluat postul de administrator special al lui Dinamo în luna iulie a anului 2022, după ce Iuliu Mureșan a plecat de la club.

Până la preluarea pachetului majoritar de către Red&White, societatea condusă de Andrei Nicolescu și Eugen Voicu, Iacob împreună cu Răzvan Zăvăleanu au condus clubul într-un moment delicat, încercând, în paralel, să găsească un om de afaceri dispus să preia clubul.

CITESTE SI:

Rezoluția lui Kyros Vassaras pentru următorul sezon din Superliga: ”Le-am transmis un mesaj clar arbitrilor”

Video I Analiza lui Mircea Lucescu după victoria cu Dinamo

Concluziile lui Ovidiu Burcă la finalul pregătirii de vară: ”Trebuie să fim mai obraznici”

Un gând despre &8222;Andrei Nicolescu, detalii despre relația cu Vlad Iacob&8221;

Lasă un răspuns