Dorit de universități de renume din SUA, David Popovici s-a decis! ”Ne vedem, din toamnă, în campus”

Ajuns în Japonia, acolo unde se va lupta pentru aur la Campionatele Mondiale de Înot, David Popovici şi-a anunţat fanii că a fost admis la facultate, după ce a luat BAC-ul.

melimeloparis.ro

Înotătorul dinamovist, David Popovici a promovat ”examenul maturităţii” cu media 8.65 şi a ales să îşi continue studiile la noi în ţară. Chiar dacă a primit propuneri de la cele mai importante universităţii din Europa şi Statele Unite, le-a refuzat pe toate şi va fi student la Universitatea din Bucureşti. Mai exact, a fost admis la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei.

”Ne vedem, din toamnă, în campus”, a fost mesajul fenomenului nataţiei din România.

“Oficial, din toamnă voi fi student la Universitatea din Bucureşti. Am ales Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei (FPSE) a Universităţii din Bucureşti pentru că simt că am o înclinaţie spre acest domeniu şi pentru că ştiu că cel mai bun mediu de formare este cel în care ai familia şi prietenii aproape. Ne vedem, din toamnă, în campusul Universităţii din Bucureşti din Panduri.

Sunt sigur că am făcut alegerea potrivită şi sunt bucuros că, în paralel cu activitatea academică, voi beneficia şi de sprijin în atingerea de noi performanţe în domeniul care mi-a adus cele mai frumoase realizări, înotul.

Îmi doresc ca cei trei ani de facultate la FPSE să mă surprindă prin diversitatea cunoştinţelor dobândite la UB, prin modul în care profesorii vor aborda domeniul de care sunt pasionat şi, poate cel mai important lucru, îmi doresc să cunosc oameni cu care să creez legături cât mai puternice, de calitate”, a scris David Popovici, pe Facebook.

Universitățile din SUA oferă cele mai bune condiții pentru înotătorii de performanță

Jurnaliştii americani de la NBC au dezvăluit că trei dintre cele mai importante universităţi din SUA i-au făcut oferte lui David Popovici. Este vorba despre Stanford, University of California şi University of Texas.

În topul celor mai bine clasate universități din lume (Shanghai Rankings University), cele din USA oferă cele mai bune condiții pentru înotul de performanță.

• Stanford University – locul 1 la înot / locul 2 la învățătură în lume

• Princeton University – locul 2 la înot / locul 7 la învățătură în lume

• Harvard – locul 3 la înot / locul 1 la învățătură în lume

• Yale – locul 4 la înot / locul 11 la învățătură în lume

• Massachusetts Institute of Technology (MIT) – locul 5 la înot / locul 3 la învățătură în lume

• University of California – Berkeley – locul 6 la înot / locul 5 la învățătură în lume

CITESTE SI:

Sumă importantă obținută de la noul sponsor

Oficial I FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea. Comunicatul MApN-ului

Continuă ”înțepăturile” între oficialii lui Dinamo: ”E băiatul lui tata”

3 gânduri despre &8222;Dorit de universități de renume din SUA, David Popovici s-a decis! ”Ne vedem, din toamnă, în campus”&8221;

Lasă un răspuns