FCSB – Dinamo pe stadionul Steaua, decizie aplaudată de Răzvan Zăvăleanu

Duelul dintre FCSB și Dinamo, programat pe 22 iulie, de la ora 21:30, contând pentru etapa a doua a primei ligi, se joacă pe stadionul Steaua.

Administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, s-a arătat bucuros că partida va avea loc pe arena rivalei eterne CSA Steaua.

“Noi ne bucurăm foarte tare, pentru că momentele acestor meciuri sunt unice în fotbalul românesc, aceste echipe au asigurat continuitatea și de fiecare dată aceste meciuri sunt niște evenimente frumoase.

Dacă se dispută în Ghencea, va fi cu atât mai frumos, e un stadion nou, plăcut spectatorilor, eu sper să fie un spectacol fotbalistic, dincolo de toate discuțiile care au loc între cluburi.

Nici n-ar trebui să îi intereseze pe suporterii români, lumea ar trebui să plătească biletul pentru un spectacol și să plece liniștită acasă. Eu, cel puțin, nu am primit o notificare oficială, dar Vlad Iacob e posibil să o fi primit”, a spus Zăvăleanu.

FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea

Angel Tîlvăr, ministrul Apărării, a semnat documentul trimis de FCSB, prin care solicită închirierea contra cost a stadionului Steaua.

Gigi Becali, patronul de la FCSB, anticipa de acum aproximativ două săptămâni că meciul cu Dinamo, care nu poate fi organizat pe Arena Națională, din cauza unor concerte, se va disputa pe stadionul din Ghencea și se baza pe sprijinul premierului Marcel Ciolacu, ceea ce a dus la un protest masiv al suporterilor CSA Steaua.

Cât de scumpe vor fi biletele la FCSB – Dinamo

Cum meciurile cu Dinamo suscită mereu un interese uriaș printre fanii roș-albaștrilor, Gigi Becali se așteaptă ca aceștia să ia cu asalt stadionul Ghencea. Fostul deținut vrea să profite din plin de acest moment și să câștige aproximativ jumătate de milion de euro din vânzarea biletelor. Totuși, Becali a anunțat că va stabili prețuri medii la bilete, astfel ca prezența la meci să fie cât mai mare.

”Vor să facă pe bătaie? Să se bată cu Peluza Nord atunci. Eu știu că Ciolacu a spus în ședința de Guvern să se revină la normal cu FCSB și Ghencea, că e anormal ce se întâmplă.

O să jucăm în funcție de rețeta financiară. Cu Dinamo jucăm acolo. Jucam pe Arena Națională dacă era liber, nu mai era scandalul ăsta. Eu nu vreau să fac ceva ostentativ, pe vremuri mai instigam și eu, că voiam să le demonstrez. Acum, nu mai vreau. Eu nu vreau să pun monopol pe stadionul lor, n-o să jucăm doar acolo, doar câteva meciuri, cinci-șase meciuri.

Probabil cât a plătit atunci echipa națională. Cât este legea, plătesc, cât spune legea. Dacă legea spune că e 7 lei, dau 7 lei. Vom pune niște prețuri în așa fel încât să fie atractive, ca să câștigăm bani.

Dacă nu-i atractiv, nu cumpără oamenii și nu mai câștig bani. Pun prețuri ca să fie plin stadionul, să fac bani. Pun prețuri mijlocii, ca să fac bani mulți. Vreau să iau și eu 400-500.000 de euro”, a spus Gigi Becali.

CITESTE SI:

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Craiova. Vezi programul caselor de bilete

Gabriel Glăvan are așteptări extrem de mari de la noul sezon: ”Dinamo are un lot competitiv”

Breaking News! Vlad Iacob, aproape de destituire: ”E o solicitare căreia va trebui să îi dea curs”

Un gând despre &8222;FCSB – Dinamo pe stadionul Steaua, decizie aplaudată de Răzvan Zăvăleanu&8221;

Lasă un răspuns