De unde a pornit ruptura din conducerea lui Dinamo

Nu mai e linişte la Dinamo. Chiar dacă au rezolvat problema interdicţiei la transferuri, în birourile conducerii clubului oficialii se războiesc acum între ei. Disputele au început după ce Andrei Nicolescu, preşedintele lui Dinamo, dorește să-l înlăture pe Vlad Iacob de pe poziţia de administrator special.

Acesta este motivul pentru care conducerea R&W a solicitat convocarea AGA, unde va putea face această mutare fără a mai fi nevoie de votul celorlalți acționari.

Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo, a dezvăluit momentul în care a apărut ruptura cu conducerea Red&White (n.r. compania care a preluat pachetul majoritar de acțiuni al lui Dinamo de la Dorin Șerdean). Momentul rupturii a fost când a refuzat să semneze retroactiv un act pentru a schimba politica de confidențialitate a clubului.

”Chiar și în comunicatul oficial de preluare a acțiunilor ei au comunicat că eu sunt administrator special și că rămân administrator special până la încheierea procedurii de insolvență.

Mi s-a propus ulterior o poziție de director executiv, dar extrem de târziu. Mi s-a propus asta, și vreau să spun foarte clar lucrurile, după acea problemă cu utilizarea nelegală a bazei de date a clubului, lucru pe care l-au făcut cei de la Red&White.

Mi s-a propus să devin director executiv și să renunț la poziția de administrator special la câteva zile după ce am refuzat să semnez retroactiv un contract și să schimb politica de confidențialitate a clubului – lucru care ar fi incriminat Dinamo și inclusiv pe mine personal – și i-ar fi ajutat în această investigație pe cei de la Red&White.

Nu știu dacă e o coincidență sau nu, dar la câteva zile după ce am refuzat să fac acest lucru și la patru luni de la venirea celor de la Red&White în club, abia atunci mi-au propus să devin director executiv și mi-au propus un salariu și totodată renunțarea la poziția de administrator special.

Nu am răspuns pe loc, ulterior i-am întrebat de ce să renunț la această poziție, iar argumentul pe care l-am primit a fost: «Lucrurile în viață se mai schimbă»”, a declarat Vlad Iacob, la ProSport Live.

CITESTE SI:

Prima reacție a lui Ovidiu Burcă, după ce interdicția la transferuri a fost ridicată. Obiectiv stabilit la Dinamo

FCSB – Dinamo pe stadionul Steaua, decizie aplaudată de Răzvan Zăvăleanu

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Craiova. Vezi programul caselor de bilete

Un gând despre &8222;De unde a pornit ruptura din conducerea lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns