Cornel Dinu, cuvinte de laudă la adresa lui Burcă. Cine sunt remarcații ”Procurorului” după meciul cu Craiova

Dinamo a pierdut pe teren propriu în faţa Universităţii Craiova, scor 2-0, pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

La finalul partidei, Cornel Dinu a declarat că victoria oltenilor nu a fost meritată. ”Mister” a avut cuvinte de laudă pentru prestația lui Dinamo și îi prevede un viitor frumos lui Ovidiu Burcă.

În plus Cornel Dinu, a remarcat prestațiile lui Larrucea, Iglesias și Amzăr.

”Craiova a fost echipa care a părut mai bună în repriza a doua, dar tocmai îmi scriam cronica. Îmi venise în minte o asemănare interesantă la nivel de organizare pentru Dinamo. Aduce cu celebrul roman și film «Zece negri mititei».

Istoria văd că se repetă. În 2005 erau 10 acționari, apoi au rămas vreo 3. Acum s-a făcut o uniune de vreo 4 acționari și mai repede decât atunci au rămas vreo 2.

Vorbind despre fotbal, pot să spun cu toată responsabilitatea că în această categorie de oameni care dispar într-o ficțiune de roman nu trebuie inclus Ovidiu Burcă. Are un merit deosebit în a crea o echipă. Astăzi a fost superioară în prima repriză, alta ar fi fost soarta jocului dacă marcau din penalty. A avut și puțin ghinion Dinamo.

Craiova a semănat în prima repriză cu mișcarea pepenilor de la Dăbuleni, o echipă previzibilă. Dar Craiova e o echipă rodată, are o forță mai mare de joc. Aici e meritul lui Burcă, o mixtură între câțiva jucători crescuți la Dinamo, Amzăr, Giafer, Borcea, și câțiva care au fost aduși sezonul trecut. Larrucea și Iglesias sunt jucători buni.

Craiova a câștigat prin experiență și omogenitate, Mitriță și Ivan au mai jucat împreună. E o echipă mai solidă. Dar Dinamo are viitorul în față cu această distribuție, mai avea nevoie și de puțin noroc. Prestația, cred eu, este promițătoare”, a spus Cornel Dinu la GSP Live.

Dinamo – Universitatea Craiova, scor 0-2

Universitatea Craiova a început în forță meciul si a avut o ocazie mare de gol prin Alexandru Crețu în minutul 4, dar mingea a trecut peste poartă. Dinamo a încercat să-și impună jocul, dar nu a reușit să creeze ocazii clare de gol în prima repriză.

În repriza a doua, Universitatea Craiova a deschis scorul în minutul 54 prin Andrei Ivan, care a transformat un penalty obținut de Mitriță după un fault al portarului lui Dinamo. Momentul-cheie al meciului s-a petrecut în minutul 58, când Dinamo a primit și ei un penalty. Ahmed Bani a executat lovitura de la 11 metri, însă portarul Universității Craiova, Laurențiu Popescu, a respins mingea.

Pe finalul meciului, în minutul 90+5, Universitatea Craiova a stabilit scorul final de 2-0 prin golul marcat de Markovic, după o pasă decisivă a lui Mitriță.

Echipele de start

DINAMO: A. Golubovic – G. De Moura, Giafer, Bena, Amzăr – N. Roșu, Larrucea, D. Iglesias, Ghezali – A. Bani, Abdallah;

U Craiova: I. Popescu – Borța, Zajkov, R. Silva, N. Bancu – Al. Crețu, Screciu – A. Ivan, Roguljic, Mitriță – A. Trică.

CITESTE SI:

Rezultat mincinos în Dinamo – Craiova

Dinamo – Craiova. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Video I Dinamo și-a prezentat oficial noul sponsor principal și echipament de joc

Un gând despre &8222;Cornel Dinu, cuvinte de laudă la adresa lui Burcă. Cine sunt remarcații ”Procurorului” după meciul cu Craiova&8221;

Lasă un răspuns