Andrei Nicolescu știe cauza înfrângeri lui Dinamo în duelul cu U Craiova

Luni seară, Dinamo a debutat în noul sezon din Liga 1, contra formației Universitatea Craiova.

”Câinii roșii” le-au ținut piept cât au putut oltenilor, dar au cedat în repriza a doua, atunci când Andrei Ivan și Jovan Markovici au reușit să înscrie.

Unul dintre acționarii lui Dinamo, a analizat partida din prima etapă a SuperLigii. Andrei Nicolescu este de părere că dinamoviștilor le-a lipsit dinamica specifică jocurilor de prima ligă, iar când acest lucru se va rezolva, Dinamo va fi o echipă de temut.

”Nouă ne lipsește dinamica. Tactic, am arătat că putem sta foarte bine în fața oricărei echipe. Suntem pregătiți cam 70 la sută, mai avem de integrat jucători. Ne lipsește dinamica asta de SuperLiga. După ce se reglează, Dinamo nu va mai sta la mâna unui penalty.

Am demonstrat din primul meci că tactic suntem integrați în Superliga. Eu zic să așteptăm să poată Ovidiu să îi folosească și pe ceilalți jucători pe care i-am adus. Mi s-a părut că stadionul e neîncăpător. Pe un stadion mai mare, era mult mai spectaculos.

Felicit fanii pentru cum au reacționat la penatly-ul lui Bani. Toți observă că acești copii din curtea lui Dinamo au evoluat anul trecut mai mult ca în toți anii precedenți”, a declarat Andrei Nicolescu, la ”Fanatik Superliga”.

Dinamo, program ”de foc” în primele etape

În prima rundă, ”câinii” vor primi vizita celor de la Universitatea Craiova, una dintre echipele ”cu pretenții” din Superligă. În a doua etapă, Dinamo va juca derby-ul cu FCSB, după care va urma partida cu Sepsi OSK, deținătoarea Cupei României.

În etapa a șaptea, Dinamo va avea un nou derby, pe teren propriu, cu Petrolul Ploiești, iar în etapa a opta se va deplasa în Giulești pentru un nou meci ”de foc”, cu Rapid București.

CITESTE SI:

Ionuț Lupescu a făcut analiza meciului Dinamo – Craiova

Neluț Roșu dezamăgit de rezultatul duelului cu U Craiova: ”Am avut ocazia să marcăm”

Video I Reacția lui Ahmed Bani, după ce a ratat un penalty cu U Craiova

Un gând despre &8222;Andrei Nicolescu știe cauza înfrângeri lui Dinamo în duelul cu U Craiova&8221;

Lasă un răspuns