Video I Ovidiu Burcă i-a dat replica lui Gigi Becali

FCSB și Dinamo se întâlnesc sâmbătă, de la ora 21:30, în cadrul unei partide din etapa a doua a SuperLigii României.

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă (43 de ani) i-a răspuns lui Gigi Becali, patronul FCSB, care l-a acuzat joi că s-a opus amânării partidei și l-a avertizat că ”va fi vuiet” la meci, semn că prevede o victorie zdrobitoare.

”Am văzut că cei de la Steaua au făcut anumite afirmații, că eu nu mi-aș fi dorit ca acest meci să se amâne pentru că ei ar avea probleme. Cred că niciodată nu m-ați auzit pe mine vorbind de alții, mereu m-a interesat ce facem noi.

Faptul că am dorit neapărat să joc a fost pentru că suntem într-un moment în care avem nevoie de meciuri oficiale, formăm o nouă echipă și doar meciurile oficiale contează. Ca să creezi o echipă, ai nevoie de aceste meciuri oficiale. Din partea cealaltă, îmi doresc ca cei de la FCSB să alinieze cel mai bun 11 pe care-l au.

Îl cunoașteți pe domnul Becali, nu am să intru într-o polemică cu dumnealui. Are încredere în echipa dumnealui, așa este și normal, a investit foarte mulți bani. E foarte bine că are încredere”, a afirmat Burcă.

Ovidiu Burcă a prefațat duelul FCSB – Dinamo

Antrenorul echipei noastre a lăudat FCSB-ul, însă în același timp a declarat că elevii săi sunt pregătiți să producă o surpriză în debutul campionatului.

“Ne aşteaptă un joc foarte important, cu cea mai în formă echipă din campionat cred eu. O echipă foarte puternică. Noi suntem pregătiţi, cel mai important pentru noi în acest moment este să avem un joc din ce în ce mai bun, foarte important este progresul pe care îl face echipa de la săptămâna la săptămână.

Nu ştiu dacă poate fi un avantaj faptul că jucăm pe Arcul de Triumf, cunoaştem vestiarele şi tribunele, dar nu cred că este un avantaj foarte mare.

FCSB excelează în atac, au jucători foarte buni care pot să-şi depăşească adversarii foarte uşor, la mijloc iar au jucători foarte buni, au câştigat echilibru prin venirea lui Djokovic. Noi ne bazăm foarte mult pe grup, pe energia grupului, astea ar fi atuurile noastre.

O victorie ar însemna un pas în procesul acesta pe care l-am început. Ar însemna mult pentru moralul jucătorilor şi al suporterilor. I-am simţit motivaţi pe jucători, s-au pregătit foarte bine şi sunt nerăbdători să joace acest derby”, a mai spus Burcă în cadrul conferinței de presă, premergătoare partidei de mâine seară.

CITESTE SI:

Ionel Dănciulescu analizează duelul dintre FCSB și Dinamo București

Jandarmeria a anunțat sancțiunile după incidentele din derby-ul Steaua – Dinamo

Ovidiu Burcă, înaintea duelului cu FCSB: ”Ne bazăm pe energia grupului”. Surpriză în lotul ”câinilor”

Un gând despre &8222;Video I Ovidiu Burcă i-a dat replica lui Gigi Becali&8221;

Lasă un răspuns