Video I ”Dulăii” s-au reunit pentru un nou sezon! Xavi Pascual gata de European League

Campioana României s-a reunit astăzi în Sala din Ștefan cel Mare pentru un nou sezon în care „dulăii” antrenați de Xavi Pascual vor evolua în EHF European League.

evomag.ro

”Câinii” sunt pregătiti de noul sezon în care principalele obiectivele sunt cucerirea unui nou titlu, dar și câștigarea European League, după ce echipa nu a primit invitație în Liga Campionilor.

22 de jucători au fost prezenți la primul antrenament efectuat de Xavi Pascual, unul în care aceștia nu au atins mingea. Handbaliștii au efectuat o ședință de doar o oră, în care au făcut forță la sală. Printre jucători s-au regăsit și noile transferuri, Vladimir Cupara, venit de la Veszprem, sau Aleksandar Cenic, de la Barcelona.

Tehnicianul echipei, Xavi Pascual, a vorbit despre obiectivele noului sezon, dar și despre faptul că Dinamo nu a fost primită în sezonul acesta în Liga Campionilor, ci va juca doar în European League.

”Sunt fericit pentru că echipa s-a întors aici. Cred că suntem mai puternici, în fiecare an echipa e mai puternică. Consider că echipa este pregătită. Suntem deschiși oricând la transferuri, vom vedea ce se întâmplă. Nu e vina noastră, nu e problema noastră, a echipei (n.r. – faptul că Dinamo nu va participa în Liga Campionilor).

Problema este la Dinamo, e decizia EHF, iar întrebarea este pentru ei, nu pentru noi. Noi suntem pregătiți să jucăm Liga Campionilor, decizia a fost să nu jucăm. Noi am lucrat bine, dar dacă trebuie să jucăm în European League vom juca fără nicio problemă. Jucăm contra celor de la Fuchse, favorita nr 1, echipa care a cștigat trofeul anul trecut.

Este și Chambery, echipă foarte puternică din Franța. Dar, sunt sigur că pentru ei nu va fi ușor să joace împotriva noastră. Vom vedea cum pregătim meciurile, mai sunt două luni și jumătate. E prima dată când nu sunt în Liga Campionilor. Nu am câștigat acest trofeu. Nu e o competiție ușoară, sunt echipe puternice care au capacitatea de a o câștiga”, a declarat Pascual la reunire.

Video I Xavi Pascual, înaintea debutului în noul sezon

CITESTE SI:

Fără să forțeze, David Popovici în semifinale la 200 m liber, la CM de natație. Când are loc cursa

Giani Kiriță, reacționează la selfie-ul lui Florinel Coman: ”N-avea nicio secundă să facă selfie”

David Popovici face deja senzație la Mondialele din Japonia! Programul complet al înotătorului dinamovist

Un gând despre &8222;Video I ”Dulăii” s-au reunit pentru un nou sezon! Xavi Pascual gata de European League&8221;

Lasă un răspuns