Dinamovistul remarcat de Florentin Petre din duelul cu FCSB: ”Un jucător de viteză, se aseamănă cât de cât cu mine”

Chiar dacă Dinamo a pierdut primele două meciuri din acest sezon de Superligă, elevii lui Ovidiu Burcă au reușit să lase o impresie bună în rândul oamenilor importanți din fotbalul românesc.

evomag.ro

Florentin Petre (47 de ani) a urmărit meciul dintre FCSB și Dinamo (2-1). ”Piticul” l-a remarcat pe Costin Amzăr (20 de ani), titularul lui Dinamo pe postul de fundaș stânga.

”Nu am văzut primul meci, am fost plecat și n-am avut unde. Am înțeles că nu a jucat rău nici atunci. Am văzut doar al doilea meci (n.r. – cu FCSB). Dinamo este încă în căutări, să nu uităm problemele pe care le-a avut și promovarea asta extraordinar de frumoasă pe care au reușit-o copiii ăștia. Mi se părea normal să se întâmple lucrul ăsta, ținând cont de atitudine și de felul în care s-au comportat în Liga 2.

Dar Liga 2 nu se compară cu Liga 1. În momentul în care ai intrat în Liga 1, lucrurile se schimbă, jucătorii se schimbă. Se pare că mai au nevoie de câțiva jucători de calitate. Ținând cont că nici nu au avut voie să facă transferuri, este de înțeles. Dar cu siguranță lucrurile nu vor sta așa, îmi doresc din toată inima ca ei să adune puncte pentru acești suporteri minunați.

E o diferență mare! Și de la Liga 3 la Liga 2 la fel. Este alt ritm. Îl cunosc foarte bine și pe Ovidiu, am văzut atitudinea lui și dorința asta nebună de a câștiga meci de meci.

Mie-mi place Amzăr. Este un jucător bun, pe care l-am admirat încă de când a apărut. Un jucător de viteză, probabil că se aseamănă cât de cât cu mine. Să nu uităm că suntem încă la început și îmi doresc din toată inima să realizeze mult mai multe lucruri frumoase. Din ce văd, potențial ar fi”, a spus triplu campion al României cu Dinamo.

Fundașul stânga de 1,70, Costin Amzăr a fost titular în majoritatea partidelor în echipa lui Ovidiu Burcă și a reușit, de cele mai multe ori, să impresioneze.

Cu 5 selecții la naționalele de juniori ale României, Amzăr mai are contract cu Dinamo până în 2027, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Ce urmează pentru Dinamo în Superligă

După Universitatea Craiova și FCSB, Dinamo va juca împotriva celor de la Sepsi, pe teren propriu, după care se va deplasa la Mediaș pentru duelul cu Universitatea Cluj.

În etapa a cincea, Dinamo va juca din nou pe teren propriu, cel mai probabil tot pe ”Arcul de Triumf”, în compania celor de la FC Botoșani.

Programul ”câinilor” în etapele trei și patru din Liga 1

ETAPA 3

Luni, 31 iulie
Ora 21:30 DINAMO – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

ETAPA 4

Sâmbătă, 5 august
Ora 21:30 Universitatea Cluj – DINAMO

CITESTE SI:

Video I Dennis Politic, entuziasmat de revenirea în România

Video I Cornel Dinu, amintire spumoasă cu Giani Kiriță

Cine sunt cei trei oameni cu bani care ar vrea să investească la Dinamo

Un gând despre &8222;Dinamovistul remarcat de Florentin Petre din duelul cu FCSB: ”Un jucător de viteză, se aseamănă cât de cât cu mine”&8221;

Lasă un răspuns