Video I A picat transferul lui Kevin Ciubotaru. Reorientare către un alt puști crescut în străinătate

Dinamo l-a pierdut pe Kevin Ciubotaru (19 ani), jucătorul care s-a pregătit alături de ”câini” încă din cantonamentul din Slovenia.

La un moment dat, transferul părea ca și rezolvat, dar după revenirea la București, oficialii au cerut teste medicale suplimentare, apoi au negoicat cu Rangers, clubul de care aparține, legitimarea fotbalistului. Între timp, Kevin s-a înțeles cu Hermannstadt, formație la care consideră că va avea mai multe șanse de joc.

Oferta de ultim moment făcută de Hermannstadt l-a încântat, iar acesta i-a anunțat pe ”câini” că o să evolueze la Sibiu.

Un alt puști crescut în străinătate poate să vină sub comanda lui Ovidiu Burcă

După ce legitimarea lui Ciubotaru a picat, se află un alt tânăr român din străinătate. Potrivit ProSport, este vorba de Bogdan Marian (18 ani), jucător liber de contract care s-a format în Anglia, la Watford.

De altfel, pentru concurența cu Amzăr, dinamoviștii caută tot un jucător tânăr. Bogdan Marian poate acoperi toată banda stângă, atât mijlocaș/winger, cât și fundaș. Românul din Baia Mare a fost, timp de 11 ani, jucătorul lui Watford, formație din Championship. Acesta are, însă, o poveste interesantă. Timp de aproape un deceniu a apărat buturile echipei din Albion. Totuși, la 17 ani, după retrogradarea echipei în eșalonul secund, a devenit jucător de câmp. A fost utilizat, preponderent, ca fundaș stânga.

Fotbalistul, în prezent liber de contract.

Video I Bogdan Marian

CITESTE SI:

David Popovici, locul 6 la 100 liber, la Mondiale. Prima reacție a dinamovistului și reacția CS Dinamo

Handbal I Dinamo și-a aflat programul meciurilor din European League!

Transfer de ultim moment la Dinamo. Anunțul oficial al conducerii

Un gând despre &8222;Video I A picat transferul lui Kevin Ciubotaru. Reorientare către un alt puști crescut în străinătate&8221;

Lasă un răspuns