Detalii despre divergențele dintre Red&Whit și Vlad Iacob: ”Mi-am angajat un avocat”

Vineri, 28 iulie, Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a organizat, la Arcul de Triumf, o conferință de presă în care a vorbit despre situația de la club și relația dintre el și cei de la Red&White, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu.

Acţionarii de la Dinamo Bucureşti pregătesc debarcarea administratorul special de la Dinamo, Vlad Iacob, în Adunarea Generală a Acţionarilor.

Înainte, Vlad Iacob a prezentat, într-o conferinţă de presă, varianta sa a ceea ce se întâmplă la Dinamo.

”Nu mă folosesc de presă și nu consider că mă aflu într-un război. Am în continuare o responsabilitate legală față de club și nu ezit să transmit transparent ceea ce se întâmplă la club cu adevărat. Vreau să folosesc, din acest moment, o comunicare directă cu presa pentru a refleca cât mai bine situația reală.

În spațiul public ajung informații din tot felul de surse, de la oameni din cadrul clubului, dar și de la oameni din afara clubului, de lângă Dinamo. Nu consider că mă aflu într-un război cu acționarii clubului. Sunt, evident, niște diferențe de viziune, dar nu sunt într-un război.

Nu vrea să dezbat în acest moment subiectul AGA (n.r. – Adunarea Generală a Acționarilor, care urmează să analizeze debarcarea lui Iacob). Ce pot să spun e că am angajat un avocat care să mă reprezinte, pentru a mă asigura că procedura decurge în conformitate cu legea.

Cred în continuare în planul meu și, după un sezon în care am reușit lucruri foarte bune la Dinamo, în ciuda tututor neajunsurilor, vreau să pot să reproiectez clubul după cele mai bune practici existente în fotbalul european.

Sunt niște divergențe de viziune și cred că, într-o echipă, scopul și vizunea ar trebui să fie comune. Cred că persoanele cu experiză trebuie să fie cele care coordonează proiectul, iar între mine și Red&White, dar mai ales între mine și domnul Andrei Nicolescu, e o incompatibilitate conceptuală, de viziune, de conduită, de abordare și de implementare.

Am descoperit incompatibilitatea pe parcurs. Lucrurile s-au schimbat din punctul meu de vedere. În primul rând, Dinamo are nevoie de finanțare acum. Astăzi, clubul nu poate angaja persoane competente, de nivel înalt, de care are atât de mare nevoie pentru a funcționa așa cum e normal pentru un club de talia lui Dinamo.

Repet, astăzi nu avem această posibilitate, așa că e nevoie de o finanțare rapidă, serioasă, care să confere clubului posiblitatea de a ajunge la nivelul care merită.

Am primit informația că-s numărul doi undeva pe parcurs, spre finalul anului trecut. Eu am contribuit din plin la bugetare, la previziuni, chiar și la conturarea proiectului Red&White, un proiect care, ușor, ușor, a fost alterat până la momentul de față, când, după părearea mea, nu mai e de recunoscut. Nu mai recunosc proiectul.

Am pus bazele proiectului, într-adevăr, dar lucrurile s-au schimbat pe parcurs. Finanțarea pe care o așteptăm cu toții pentru club încă nu a venit, iar eu consider că acesta este un element foarte, foarte important. Din cauza lipsei finanțării, nu am putut să proiectăm clubul așa cum mi-aș fi dorit.

Nu putem să ne luăm profesioniștii de care avem nevoie, nu putem face un studiu pe masa suporterilor dinamoviști, pe baza căruia să creăm un departament de marketing, unul comercial, bazat pe date, pe informații concrete, nu pe ceea ce credem noi că vor suporterii. Pentru sponsori, e foarte important ca Dinamo să aibă un departament de marketing puternic”, a spus Iacob în cadrul conferinței de presă.

CITESTE SI:

Vlad Iacob rupe tăcerea și a oferit detalii despre situaţia financiară de la Dinamo

Ce urmează pentru David Popovici, după CM din Japonia

Noi detalii despre parteneriatul dintre Win2 și Dinamo: ”Sunt bonusuri consistente”

Un gând despre &8222;Detalii despre divergențele dintre Red&Whit și Vlad Iacob: ”Mi-am angajat un avocat”&8221;

Lasă un răspuns