Noi detalii despre parteneriatul dintre Win2 și Dinamo: ”Sunt bonusuri consistente”

La începutul lunii iulie, Dinamo a ajuns la un acord cu Win2, companie de betting nou intrată pe piața din România.

melimeloparis.ro

Dan Giuraniuc, cel care a ocupat postul de director de marketing la Dinamo, acum este director de marketing la sponsorul principal, Win2, a oferit detalii despre contract de sponsorizare, unul ce aduce o sumă destul de semnificativă.

”Contractul lui Dinamo cu noul sponsor principal Win2 e unul dintre primele 5 din Liga 1. Sunt și bonusuri consistente, Dinamo ar ajunge pe 3, sub FCSB și CFR, dacă le încasează. Contractul e pe 3 ani, unul dintre bonusuri va fi acordat în cazul accederii în play-off

Ca dovadă de atașament, fanii noștri sunt cei mai atașați de club și acesta este un mare avantaj. Dinamo nu mai e același club ca acum un an din punctul de vedere al imaginii. Anul trecut am bătut la sute de porți, acum tot vin sponsorii”, a explicat Dan Giuraniuc în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”Dinamo 7/9”, de la PlaySport.

Dan Giuraniuc a explicat de ce a ales să plece de la Dinamo în această vară: ”M-am gândit să plec mai demult, imediat după ce Dinamo a trecut în noul acționariat. Am avut așteptări destul de mari, ca departamentul să se pună pe picioare, din punctul de vedere al oamenilor, și nu s-a întâmplat.

Am considerat că am făcut cele mai mari sacrificii posibile, atât personale cât și profesionale, am realizat obiectivul: renașterea lui Dinamo și întoarcerea în Liga 1. De aici cred că pot continua cei care au preluat frâiele clubului”, a mai spus Giuraniuc.

CITESTE SI:

Dinamo, victorie în amicalul cu Slobozia

Video I Dan Giuraniuc, dezvăluiri despre situația găsită la Dinamo în sezonul trecut

Handbal I Dinamo a pus în vânzare noile abonamente pentru Liga Zimbrilor

Un gând despre &8222;Noi detalii despre parteneriatul dintre Win2 și Dinamo: ”Sunt bonusuri consistente”&8221;

Lasă un răspuns