Valeriu Iftime o avertizată pe Dinamo: ”Nu am mai tremurat așa în tribune”

În căutarea primelor puncte din noul sezon de Liga 1, ”câinii” continuă campania de achiziții.

Astăzi, în conferința de presă premergătoarei partidei cu Sepsi, de luni, din etapa a treia a Superligii, Ovidiu Burcă, a confirmat transferul portarului Răzvan Began (26 de ani).

Răzvan Began a fost transferat de FC Botoșani de la Sepsi în această vară și a jucat în meciul FC Botoșani – Petrolul 1-1, în etapa a doua a SuperLigii, dar și-a rezilit contractul cu formația moldoveană.

Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime confirmă despărțirea de goalkeeperul în vârstă de 26 de ani și spune că a fost o decizie corectă și necesară.

Acesta a susținut că portarul nu corespundea nivelului echipei și a subliniat că era îngrijorat în privința performanțelor sale în poartă.

FC Botoșani a luat decizia să rezilieze contractul cu trei jucători, printre care se numără și Răzvan Began, după ce în ultimele zile conducerea clubului a anunțat plecarea lui Antoni Ivanov și a lui Golofca, care a semnat cu Chindia Târgoviște în Liga 2.

”Eu am primit informații încă din cantonament că Began nu este ceea ce ne trebuie, dar am zis totuși să îl luăm pentru că s-a insistat asupra mea că este un portar cu talie și nu e rău.

Dar hai să fim serioși! Voi l-ați văzut cu Petrolul? Golul l-am luat din cauza lui, iar eu tremuram la orice fază în tribune cu el în poartă. Vă spun sincer că îmi era frică să nu primească gol de la Budescu și din corner. Nu am mai tremurat așa în tribune cu un portar în poarta noastră de mult. Sau mai bine zis nu am tremurat așa niciodată.

Nu avea nicio treabă și e bine că am închis treaba cu el. Păi nu am ajuns să stau la meciuri cu teamă că ne dă gol Budescu din corner. Am reziliat cu el și nu mă interesează unde se duce. Poate să îl transfere Dinamo sau cine o vrea. Nu mai este treaba mea ceea ce face și unde vrea să semneze Began. El liber să se transfere oriunde dorește”, a spus Iftime.

În urma acestei mutări, Dinamo are acum în lot trei goalkeeperi: slovenul Adnan Golubovic (28 de ani), bosniacul Filip Dujmovic (24 de ani) și Răzvan Began (26 de ani). Asta după ce Denis Oncescu (19 ani) a fost împrumutat la Concordia Chiajna.

Began a început la nivel de seniori la CSM Sighetu Marmației, CFR Cluj și Farul Constanța, și a debutat în Liga 1 chiar într-un meci Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo, din 2021.

Fostul internațional de juniori abia semnase la începutul lunii iulie cu FC Botoșani.

Ovidiu Burcă confirmă transferul lui Răzvan Began la Dinamo

“Răzvan Began o să ni se alăture, a făcut vizita medicală ieri, iar la ora asta se semnează cu el. Va face parte din lotul nostru.

Pe Denis Oncescu l-am împrumutat la Chiajna, avea nevoie de mai multe minute, spațiu de joc. Atunci, am găsit varianta Răzvan Began.

E un portar pe care l-am întâlnit și anul trecut, campionatul acesta a făcut un meci bun la Botoșani și poate ridica nivelul lotului nostru. Nu poate exista progres fără o concurență reală”, a spus Ovidiu Burcă, în cadrul unei conferințe de presă.

Jucătorii transferați de Dinamo în această vară:

• Cristian Costin (25 de ani, fundaș) – de la FC Voluntari.

• Adnan Golubovic (27 de ani, portar) – de la FC Koper.

• Hakim Abdallah (25 de ani, atacant) – de la Virton.

• Josue Homawoo (25 de ani, fundaș) – de la Red Star FC.

• Dennis Politic (23 de ani, mijlocaș) – de la Cremonese.

• Goncalo Gregorio (28 de ani, atacant) – de la Leiria.

• Christian Ilic (27 de ani, mijlocaș central) – Doxa Katokopias (liber de contract).

• Răzvan Began (26 de ani, portar) – FC Botoșani (liber de contract).

CITESTE SI:

Video I Dacă nu e David Popovici, e Daria Silișteanu!

Video I Andrei Nicolescu se așteaptă la un meci dificil cu Sepsi

Administratorul special contestat: ”Vlad Iacob nu face bine clubului!”

Un gând despre &8222;Valeriu Iftime o avertizată pe Dinamo: ”Nu am mai tremurat așa în tribune”&8221;

Lasă un răspuns