Adrian Mihalcea, sfat pentru conducerea lui Dinamo: ”Degeaba îți vine un jucător foarte bun”

Dinamo caută primul rezultat pozitiv de la revenirea în SuperLiga, astăzi, 31 iulie, în duelul cu Sepsi.

Conducerea din Ștefan cel Mare, a ridicat interdicția la transferuri, iar departamentul de scouting, au analizat mai mulți jucători și clubul nostru reușit să realizeze opt transferuri în această perioadă de mercato.

Cu toate acestea, fostul jucător și antrenor a lui Dinamo, Adrian Mihalcea (47 de ani) crede că Ovidiu Burcă (43 de ani) are nevoie de întăriri în compartimentul ofensiv, pentru a se menține în Superliga.

Aflat pe banca divizionarei, Unirea Slobozia Adrian Mihalcea consideră că, în ciuda transferurilor făcute, Dinamo n-are lot pentru a se infiltra printre granzii campionatului.

”În momentul de față, cu jucătorii actualii, nu-i văd anul acesta să se bată pentru play-off. E clar că, în Liga 1 e mult mai greu decât în Liga 2. Recunosc și ei asta.

Doar numele e la Dinamo, în rest sunt puțini fotbaliști care au mai jucat în primul eșalon. Până acum, niciun jucător nu mi-a atras atenția în mod deosebit. Se vede însă că Ghezali are calitate și poate crește de la meci la meci, iar puștii Bani și Amzar, pe care îi cunosc, arată o creștere semnificativă”, a declarat Mihalcea.

Fostul atacant dinamovist, crede că Dinamo mai are nevoie de întăriri:

”Clar, compartimentul ofensiv trebuie completat cu atacanți, care să marcheze. Fără goluri e greu să faci puncte. E nevoie și de o bancă de rezerve care fie la nivelul titularilor.

Important este ca jucătorii care vin să intre cât mai repede pe teren. Degeaba îți vine un jucător foarte bun, dar e nepregătit și are nevoie de câteva săptămâni pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică. Situația din clasament presează”, a mai spus Mihalcea.

Mihalcea și-a permis să ofere și un sfat conducerii lui Dinamo, dar și lui Ovidiu Burcă și crede că compartimentul defensiv va fi mai solid cu un stoperul.

”În poartă sunt destul de echilibrați, prin aducerea lui Began. La fel și în defensivă, unde a venit fundașul central Josué Homawoo, cu talie foarte bună și cu agresivitate. Îmi place, îmi dă speranțe, doar că e cam nepregătit.

La mijloc mi-au plăcut Larrucea și Iglesias. În primul meci, cu Universitatea Craiova, au avut o lejeritate în joc, s-a văzut că au valoare. N-au avut trac. În ansamblu, ca joc am văzut două meciuri total diferite. Cu Universitatea Craiova au avut constanță, și-au creat ocazii, puteau să câștige cel puțin un punct. În schimb, FCSB a fost mult mai bună decât Dinamo”, a mai spus Adrian Mihalcea.

Jucătorii transferați de Dinamo în această vară:

• Cristian Costin (25 de ani, fundaș) – de la FC Voluntari.

• Adnan Golubovic (27 de ani, portar) – de la FC Koper.

• Hakim Abdallah (25 de ani, atacant) – de la Virton.

• Josue Homawoo (25 de ani, fundaș) – de la Red Star FC.

• Dennis Politic (23 de ani, mijlocaș) – de la Cremonese.

• Goncalo Gregorio (28 de ani, atacant) – de la Leiria.

• Christian Ilic (27 de ani, mijlocaș central) – Doxa Katokopias (liber de contract).

• Răzvan Began (26 de ani, portar) – FC Botoșani (liber de contract).

Reveniri după împrumuturi:

• Ricardo Grigore (24 de ani, fundaș central) – Petrolul.

• Geani Crețu (23 de ani, mijlocaș central) – FC Argeș.

Plecări:

• Alin Buleică (31 de ani, fundaș dreapta) – contract încheiat.

• Alin Șerban (20 de ani, fundaș stânga) – împrumut expirat.

• Marius Tomozei (32 de ani, fundaș dreapta) – contract încheiat.

• Alin Demici (23 de ani, fundaș stânga) – împrumut expirat.

• Ionuț Bobea (21 de ani, atacant) – contract reziliat.

• David Țone (18 ani, fundaș) – contract reziliat.

CITESTE SI:

Avancronică I Dinamo București – Sepsi OSK

Dinamo l-a legitimat pe Christian Ilic. Vezi pe ce perioadă a semnat

Dinamo este aproape de a atrage în acţionariat un nou om de afaceri: ”Vom reuși să aducem o contribuție la realizarea unui proiect frumos ca acesta”

2 gânduri despre &8222;Adrian Mihalcea, sfat pentru conducerea lui Dinamo: ”Degeaba îți vine un jucător foarte bun”&8221;

Lasă un răspuns