Vlad Iacob intervine în ”transferul” lui Ghezali şi Amzăr la Rapid

Dinamo a pierdut, pe teren propriu, cu Sepsi, scor 0-3, în ultimul meci al etapei cu numărul trei din noul sezon al Superligii României.

Deşi a avut o evoluţie apreciată de antrenorul Ovidiu Burcă, echipa alb-roşie a fost lipsită de aportul a doi jucători foarte importanţi.

Este vorba despre Lamine Ghezali şi Costin Amzăr, care nu au putut fi disponibili pentru jocul cu Sepsi.

Contrar speculaţiile conform cărora cei doi ar fi fost în drum spre Rapid, Dinamo a emis un comunicat oficial conform căruia nu există nicio ofertă de transfer pe numele acestora.

În această cauză a intervenit și Vlad Iacob, care a precizat, care a fost motivul pentru care atât Ghezali, cât şi Amzăr nu au putut evolua la meciul pe care Dinamo l-a pierdut la scor de neprezentare.

”Niciunul dintre oficialii clubului nu a avut vreo discuţie despre transferurile celor doi jucători. Pot să confirm că au avut accidentări uşoare şi acesta e motivul pentru care au lipsit (n.r. cu Sepsi). Nu a existat vreun interes oficial pentru cei doi jucători.

Amzăr şi Ghezali sunt doi dintre cei mai importanţi jucători ai echipei. Nu am vrea să ne despărţim de ei. Putem să obţinem sume bune pe ei. Cheltuiele curente trebuie asumate de acţionarii clubului.

Niciunul dintre Amzăr şi Ghezali nu are vreo clauză (n.r. de reziliere), a administratorul special al lui Dinamo, într-o intervenţia la Orange Sport.

Comunicat Dinamo București

”Clubul Dinamo 1948, dezminte informațiile vehiculate în spațiul public legate de potențiale transferuri ale jucătorilor noștri. Clubul nu a primit vreo ofertă pentru Costin Amzăr sau Lamine Ghezali. Nu există tratative sau discuții oficiale în acest sens.

Planul sportiv este primordial pentru Dinamo și ne dorim să păstrăm toți jucătorii importanți”, se arată în comunicatul emis de Dinamo pe rețelele de socializare.

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă reacționează, după ce s-a zvonit că Ghezali și Amzar ar putea pleca de la Dinamo

Iulian Roșu rămâne optimist și anunță redresarea echipei. Vezi ce mesaj transmite suflării dinamoviste

Oficial I Dinamo dezminte zvonurile că s-a înțeles cu Rapid

Un gând despre &8222;Vlad Iacob intervine în ”transferul” lui Ghezali şi Amzăr la Rapid&8221;

Lasă un răspuns