Foto I Dinamo a anunțat OFICIAL semnarea cu un nou sponsor

Dinamo dă lovitură după lovitură la capitolul marketing!

Așa cum am anunțat anterior de startul sezonului competițional, că Dinamo a bătut palma cu Renovatio.

Oficialii clubului nostru au informat cu puțin timp înaintea REVANȘEI cu Universitatea Cluj, că au oficializat contractul semnat de ambele părți.

FC Dinamo anunțând printr-un comunicat de presă publicat pe rețelele sociale:

”REGATA LA DINAMO

București, 4 august 2023. Dinamo 1948 București, prin administratorul special Vlad Iacob, transmite prin intermediul paginilor oficiale de comunicare:

Suntem bucuroși să anunțăm că Regata s-a alăturat clubului nostru și a ales să susțină Dinamo București în sezonul competițional 2023-2024.

Numele noului partener al clubului este inscripționat pe tricoul oficial de joc și suntem convinși că Regata va aduce o contribuție importantă pentru revenirea echipei noastre în elita fotbalului.

Ne exprimăm pe această cale recunoștința noastră față de Regata pentru că a ales să se asocieze cu Dinamo București în SuperLigă și suntem încrezători că împreună vom crea o experiență de neuitat pentru toți suporterii dinamoviști.

Regata este o companie de succes în domeniul amenajărilor interioare, care a obținut un statut remarcabil pe piața din România, în timpul celor trei decenii de activitate. De-a lungul anilor, compania s-a dezvoltat constant și a pus accent pe inovație, astfel încât să se muleze pe toate cerințele clienților.

Regata este una dintre puținele companii care poate veni în sprijinul oricărui client, indiferent de nevoia acestuia, cu un portofoliu vast de produse: de la plăci ceramice și parchet, până la materiale de construcții, sanitare, mobilier de baie sau instalații termice”, se arată în informația oferită de clubul din Ștefan cel Mare.

Totodată, Dinamo București a prezentat și noul mode al tricourilor oficiale de joc, după semnarea noului contract.

Foto I Noul mode de tricouri oficiale de joc

Managerul general al companiei, Regata, a avut și o primă reacție:

”Ne bucurăm să ne alăturăm comunității sportive și să susținem acest club valoros în călătoria lui spre excelență. Credem că sportul este un mijloc excelent de a uni oamenii, de a promova sănătatea și valori precum echipa, spiritul de competiție și colaborarea.

Prin acest parteneriat, ne dorim să contribuim la dezvoltarea clubului Dinamo Bucuresti, să îi oferim resursele și sprijinul necesare pentru a-și atinge obiectivele și pentru a obține rezultate remarcabile”, a declarat Cosmin Mișu, Deputy General Manager al Regata.

23,8 milioane de euro este cifra de afaceri a firmei Regata pe anul 2022, conform termene.ro.

CITESTE SI:

Video I O nouă victorie a ”dulăilor” înaintea cantonamentului din Portugalia

Supertransfer la Dinamo! Un triplul câştigător al Ligii Campionilor vine în Ștefan cel Mare

CCA a anunțat arbitrul de la U Cluj – Dinamo

Un gând despre &8222;Foto I Dinamo a anunțat OFICIAL semnarea cu un nou sponsor&8221;

Lasă un răspuns