Gabriel Moura, înaintea duelului cu U Cluj: ”E un meci de 3 puncte”

Dinamo va întâlni Universitatea Cluj, sâmbătă, în deplasare, de la ora 21:30, pe stadionul Gaz Metan din Mediaş, într-o partidă din cadrul etapei a 4-a a Superligii.

La conferința de presă premergătoare partidei, Gabriel Moura (35 de ani), l-a însoțit pe antrenorul Ovidiu Burcă.

Fundașul din Ștefan cel Mare, a prefațat meciul de sâmbătă seară:

”Pentru noi e un meci foarte important, va fi greu, venim după 3 înfrângeri și avem nevoie să întoarcem această situație. Nu contează cu cine jucăm, împreună muncim foarte mult dar am avut și 3 meciuri grele cu cele mai bune echipe din campionat.

Trebuie să continuăm munca pe care o face și să vedem greșelile, cum luăm gol. Eu cred că jucăm bine, încercăm să jucăm fotbal.

Nu e ușor să vii din Liga 2 direct la cum jucăm noi, să le arătăm oamenilor un fotbal frumos. Dar important e rezultatul așa că trebuie să reparăm asta și să începem să câștigăm. Să fim uniți și cu fanii alături.

Nu văd meciul cu U Cluj ca pe o revanșă față de baraj, e altă situație. E un meci de 3 puncte și atât.

Așa cum am spus, am evoluat cu 3 echipe care se bat la titlu. Poate ne vom lupta și noi la titlu, de ce nu? Eu cred că am jucat bine dar am luat gol și apoi jocul s-a schimbat, asta e tot.

Cu FCSB am avut șanse de gol, n-am reușit, iar în Liga 1 nu poți repeta greșelile din Liga 2. Cu Craiova au înscris ei, am avut imediat penalty, dacă înscriam acolo poate se scria altfel istoria”, a spus Moura la conferința de presă premergătoare meciului de mâine seară.

3.000 de dinamoviști la Mediaș

Suporterii dinamoviști nu par să fie descurajați de cele 3 înfrângeri ale debutului de sezon, 0-2 cu Universitatea Craiova, 1-2 cu FCSB și 0-3 cu Sepsi.

Ei vor face o deplasare de ordinul miilor de fani pe stadionul din Mediaș:

”3000 DE CÂINI LA MEDIAȘ

Una dintre cele mai așteptate partide ale acestui sezon este chiar care urmează să aibă loc sâmbătă, la Mediaș. Aceasta reprezintă, pe lângă un meci într-o zonă a țării unde câinii au avut mereu o prezență masivă, reîntâlnirea cu frații noștri de la Universitatea Cluj. Iar dacă ultima oară destinul a făcut ca noi să ne întâlnim într-o fază în care și noi, și ei ne stabileam un nou destin, de data aceasta ne revedem acolo unde ne este locul ÎMPREUNĂ, în prima ligă.

Vor curge litri de bere, se va cânta la unison, vom sări și vom cânta împreună, atât înainte, cât și după meci!

În ceea ce ne privește pe noi, ne așteaptă o deplasare de ordinul miilor, iar acest lucru nu mai este o noutate. Dacă în Liga 2 am reușit să ne deplasăm 4000 la Buzău, 5000 la Sibiu, 3000 la Iași, în Liga 1 trebuie să facem cel puțin același lucru. Suntem deja câteva mii, deoarece vânzarea biletelor la peluze s-a oprit, iar câinii deja încep să cumpere bilete la T1. Asta este încă o dovadă a faptului că vor cânta împreună “câinii și studenții”.

Nu există scuze să stăm acasă. Meciul se joacă sâmbătă seară, jucăm în cea mai primitoare zonă a țării pentru noi, ne vom revedea cu frații noștri, iar berile sunt deja puse la rece. Astfel, pregătim o nouă invazie, căci Mediașul va fi colorat în ROȘU, ALB ȘI NEGRU. Ne vom vedea încă de dimineață și vom cânta, vom sări, vom bate din palme pentru Dinamo!

CU TOȚII LA MEDIAȘ!”, au anunțat liderii Peluzei Cătălin Hîldan.

Bilete pentru meciul cu U Cluj

Sâmbătă, 5 august, Dinamo se deplasează la Mediaș, pentru duelul cu U Cluj, partidă contând în etapa a 4-a. Meciul de pe stadionul ”Gaz Metan” din Mediaş va începe la ora 21:30.

Suporterilor dinamoviști le-au fost repartizată o peluză cu o capacitate de 800 de locuri. ”Câinii” pot achiziționa bilete pentru partida cu U Cluj online, doar în sectorul rezervat fanilor oaspeți.

Un tichet de acces este în valoare de 40 lei.

CITESTE SI:

Absență importantă pentru Dinamo la Mediaș: ”Am decis să-l oprim…”

Ovidiu Burcă, vrea toate punctele de la Mediaș!

Video I Campioana în drum spre un nou trofeu

Un gând despre &8222;Gabriel Moura, înaintea duelului cu U Cluj: ”E un meci de 3 puncte”&8221;

Lasă un răspuns