”Dulăii” au dat lovitura și au semnat cu un GIGANT din Germania

Campioana României la handbal masculin, Dinamo București a schimbat sponsorul tehnic la handbal masculin va fi îmbrăcată în noul sezon de nemții de la Kempa.

Dinamo a trecut la un alt sponsor tehnic pentru noul sezon, unul în care este favorită certă la un nou titlu și speră să prindă Final Four-ul în EHF European League.

”Dulăii” au trecut de la Hummel la gigantul Kempa, recunoscut în handbalul internațional pentru tricourile excelente pe care le produce pentru formațiile cu pretenții din Europa. Numele provine de la legendarul Bernhard Kempa, care a fost campion mondial cu Germania.

De altfel, jucătorii lui Xavi Pascual, dar și staff-ul tehnic, au și primit un set de tricouri din partea noului sponsor pentru antrenamente și meciurile amicale.

Kempa este pe piață din anul 2002.

Amicale pentru Dinamo Bucureşti, în Portugalia, cu Coreea de Sud, FC Porto şi Ademar Leon

Dinamo București, campioana României la handbal masculin a anunțat programul meciurilor amicale de la turneul de pregătire din Portugalia. ”Dulăii” vor întâlni naţionala Coreei de Sud, precum şi formaţiile FC Porto şi Ademar Leon.

”Gaia Handball Week” se desfăşoară între 7-15 august, iar Dinamo Bucureşti va disputa trei partide amicale în cadrul competiţiei.

Astfel, Dinamo se va duela cu naţionala Coreei de Sud, în 9 august (19.30, ora locală), după care va întâlni FC Porto, în 10 august (18.00) şi Ademar Leon, în 11 august (18.00).

Pentru campioana României va urma participarea la Turneul Final Four al Supercupei României (19-20 august), pentru ca primul meci oficial din Liga Naţională să aibă loc în 26 august, cu vicecampioana Minaur Baia Mare.

Dinamo Bucureşti nu a primit wild-card pentru sezonul viitor al Ligii Campionilor, astfel că va juca direct în grupele European League, a doua competiţie valorică a continentului. Meciurile din grupe vor începe în 17 octombrie.

Programul lui Dinamo în EHF European League:

17.10.2023: DINAMO – Izvidac;

• 24.10.2023: Chambery – DINAMO;

• 14.11.2023: Fuchse Berlin – DINAMO;

• 21.11.2023: DINAMO – Fuchse Berlin;

• 28.11.2023: Izvidac – DINAMO;

• 05.12.2023: DINAMO – Chambery.

CITESTE SI:

Dezvăluirile lui Dennis Politic: ”A venit Beckham înainte de meci în vestiar”

Dinamo se desparte de un nou jucător: ”Este adevărat că am discutat de transfer”

Doi noi sponsori în Ștefan cel Mare

Un gând despre &8222;”Dulăii” au dat lovitura și au semnat cu un GIGANT din Germania&8221;

Lasă un răspuns