Conducerea lui Dinamo a închis robinetul: ”Am cam închis…”

Lucas Alves de Araujo, este ultimul transfer al clubului nostru, iar după spusele antrenorului, Ovidiu Burcă (43 de ani), este și ultimul din perioada de mercato.

evomag.ro

Totodată, Ovidiu Burcă a dezvăluit că singura posibilitate ca la Dinamo să mai fie adus vreun jucător în perioada de mercato din această vară este ca să apară un jucător excepțional.

Fundașului central brazilian Lucas Alves de Araujo, în vârstă de 31 de ani, a evoluat ultima oară la Portimonense. Fotbalistul duce lipsă ACUTĂ de partide jucate și este greu de spus când va putea evolua în tricoul lui Dinamo.

”Mă așteptam că va fi greu. Nu mi-am făcut niciun calcul, dar știam că o să fie greu. Echipa nu era pregătită așa cum am vrut noi, știam că va fi greu.

Cred că după venirea lui Lucas am cam închis perioada de mercato. E clar că o să fim atenți și dacă ceva excepțional, dacă o să avem un jucător excepțional pe final de perioadă de mercato, atunci poate mai discutăm. Am adus mulți jucători și va fi complicat să îi integrăm pe toți într-o perioadă scurtă de timp”, a precizat Burcă, în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”Exclusiv Dinamo”, de pe ProSport.

Ovidiu Burcă a explicat și care este motivul pentru care există jucători care în Liga a 2-a făceau spectacol în meciurile lui Dinamo, iar în Superliga lasă de dorit.

”Este o diferență de intensitate, de viteză, de ritm. Noi ne dorim un anumit tip de joc. Poate într-un alt context nu s-ar fi văzut diferența, dar ne dorim lucruri destul de complexe și e nevoie de timp ca să te adaptezi. Totul se întâmplă mai rapid. Eu cred că e ceva strict de adaptare.

Intensitatea e mai mare, viteza de decizie, de execuție, intensitatea duelurilor e mai mare în prima ligă. Noi vrem să avem controlul jocului și să fim echipa dominantă. Dacă facem un joc de așteptare nu se potrivește la Dinamo”, a mai spus Ovidiu Burcă.

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă revoltat pentru un transfer RATAT: ”S-au împotmolit lucrurile”

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu FC Botoșani. Vezi programul caselor de bilete

FC Porto – Dinamo București, unde se vede partida

Un gând despre &8222;Conducerea lui Dinamo a închis robinetul: ”Am cam închis…”&8221;

Lasă un răspuns