Ovidiu Burcă nu e dezamăgit de startul de sezon

Dinamo nu are parte de un start nou de sezon prea fericit și după patru etape scurse în Superliga, ocupă ultimul loc, cu un singur punct și un golaveraj dezastruos, goluri marcate și opt primite.

Trebuie luat în calcul și programul pe care ”câinii” l-au avut în primele etape. Astfel, tehnicianul lui Dinamo, Ovidiu Burcă are încredere că echipa noastră se va redresa cât de curând.

”Faptul că am avut meciuri cu primele clasate asta nu schimbă deloc ceea ce gândim noi despre procesul în care ne aflăm. Uneori înfrângerile sunt cel mai bun profesor. E greu la Dinamo, unde există presiunea suporterilor, dar noi încercăm să rămânem calmi, lucizi și să creștem de la zi la zi.

Nu a fost un start plăcut pentru noi, dar au fost niște meciuri care ne-au arătat unde suntem exact și faptul că am întâlnit în primele trei etape, poate cele mai puternice trei echipe, ne arată că noi trebuie să ajungem acolo.

Între timp s-au mai rezolvat niște probleme, s-au mai integrat niște jucători. Intensitatea, tot ce înseamnă calitatea antrenamentului, a crescut și trebuie să continuăm pe acest drum. La meciul de la Cluj s-au văzut lucruri mai bune, am fost mai solizi.

Pe noi nu ne descurajează. Patronii care investesc, și domnul Iftime este un patron care a investit destul de mult în ultimii ani în fotbal, poate să spună ce își dorește. Noi trebuie să arătăm pe teren că lucrurile nu stau chiar așa. Cumva declarația lui pune mai multă presiune pe echipa lui, nu pe noi”, a spus Ovidiu Burcă, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei contra celor de la Botoșani.

Luni seară, pe Arcul de Triumf, Dinamo vrea prima victorie de la revenirea în Superligă. În cele 4 partide disputate în acest sezon, Dinamo a pierdut de 3 ori și a încheiat o dată la egalitate.

CITESTE SI:

CONFIRMAT! Accidentarea lui Ghezali este una serioasă. Cât timp va sta pe tușă

Ovidiu Burcă, înaintea duelului cu Botoșani: ”Ne va aștepta un meci mai dificil”

Handbal I Dinamo intră în lupta pentru Supercupa României. Informații despre bilete

Un gând despre &8222;Ovidiu Burcă nu e dezamăgit de startul de sezon&8221;

Lasă un răspuns