Video I Dinamo sparge gheața și obține victoria cu Botoșani

Dinamo s-a impus în ultimul meci al etapei a cincea din Superligă, scor 1-0, contra lui FC Botoşani.

Dinamo a învins-o pe FC Botoșani în ultimul meci programat în etapa cu numărul 5 a Superligii, scor 1-0. Alb-roșii au obținut prima victorie din campionat în prelungirile partidei grație unui șut trimis de Dennis Politic, care a fost trimis în propria poartă de Ducan, portarul moldovenilor.

Dinamo a “spart gheața” și a câștigat primul meci după revenirea în Liga 1, în fața celor de la FC Botoșani. Alb-roșii au arătat mai bine decât moldovenii și au dat lovitura în prelungirile partidei.

Prima mare ocazie a meciului de pe Arcul de Triumf a venit în mintul 15 în dreptul lui Dinamo, când Ahmed Bani a executat o lovitură liberă de la depărtare, iar portarul moldovenilor, Ducan, a respins mingea în corner. “Câinii” au fost periculoși și la faza imediat următoare prin Laruccea, însă lovitura sa de cap a trecut pe lângă poartă.

FC Botoșani a ripostat în minutul 29 prin Dragu, al cărui șut a fost reținut fără mari probleme de Golubovic. Cea mai mare ocazie a primei părți le-a aparținut alb-roșilor, prin Dennis Politic. Atacantul de bandă a lui Ovidiu Burcă a șutat violent din interiorul careului, însă Ducan a reușit să respingă în lateral.

Scorul la pauză a fost astfel 0-0, în urma unei reprize în care Dinamo a părut echipa mai activă în teren.

În partea a doua a meciului, FC Botoșani a fost echipa care a avut prima ocazie, prin Eduard Florescu. Mijlocașul a primit o pasă bună în interiorul careului și a șutat din întoarcere, însă a trimis cu mult pe lângă poartă.

În minutul 62, băieții lui Ovidiu Burcă au avut o nouă ocazie mare, tot prin Dennis Politic. Acesta a profitat de o centrare și a șutat din cădere de la marginea careului mic, însă a nimerit bara laterală.

Meciul n-a mai produs vreo ocazie până în minutul 90+1, când Politic a șutat puternic, însă Ducan a reținut fără probleme. Același Dennis Politic a dat lovitura în cele din urmă pentru Dinamo în minutul 90+5, când a șutat spre poarta lui Ducan, iar portarul moldovenilor și-a trimis mingea în propria poartă. Astfel, băieții lui Burcă au câștigat primul meci după revenirea în Superligă, iar Botoșani rămâne fără victorie în startul de sezon.

Pentru Dinamo urmează partida din deplasare împotriva celor de la FC Voluntari, în timp ce Botoșaniul va da piept cu o altă nou promovată, Oțelul Galați, pe teren propriu.

Video I Gol Dennis Politic

ECHIPA DE START

Dinamo: Golubovic – G. Moura, Patriche, Homawoo, Amzăr – Cr. Costin, Larrucea, N. Roșu – D. Politic, Abdallah, A. Bani.

CITESTE SI:

Video I Dennis Politic, omul meciului Dinamo: ”Am meritat victoria”

Dinamo – Botoșani. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Dănciulescu, încrezător înaintea meciului cu FC Botoșani

Lasă un răspuns