Video I Gorka Larrucea abia așteaptă meciul cu Botoșani

Dinamo București întâlnește FC Botoșani în etapa a 5-a din Liga 1, în această seară, de la ora 20:30, pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

La conferința de presă premergătoare partidei, Gorka Larrucea (30 de ani), l-a însoțit pe antrenorul Ovidiu Burcă.

Mijlocașul central din Ștefan cel Mare, este convins că Dinamo poate obține mai multe puncte, mai ales că vom întâlni echipe aflate în zona noastră de clasament.

”Cred că este atmosfera la fel, muncim în fiecare săptămână la fel, știu că avem un singur punct, dar vrem să obținem mai mult. Atmosfera e bună și muncim bine. Știm că începutul nu a fost grozav, avem un punct, dar avem o echipă puternică, putem obține mai multe puncte și ele vor veni.

Am jucat cu echipa puternice, cred toate echipele din Liga I sunt puternice, am evoluat însă cu formații din prima jumătate, dar cred că acum vom concura cu echipe din zona noastră. Am pierdut 3 meciuri, dar trebuie să continuăm. Joci împotriva unor echipe mai pregătite, dar cred că va fi un meci greu cu Botoșani, suntem în aceeași zonă”, a spus Larrucea.

Fotbalistul lui Dinamo, a vorbit și despre starea terenului de pe Arcul de Triumf: ”Ultima oară nu a fost grozav, dar nu va fi o problema, nu e atât de rău”, a mai spus Gorka Larrucea în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Botoșani.

Video I Conferință de presă Gorka Larrucea și Ovidiu Burcă

CITESTE SI:

Avancronică I Dinamo București – FC Botoșani

Video I Borja Valle a luat-o rău la vale!

Video I Începe colaborarea dintre Mircea Lucescu și Dinamo: ”Ne-am întâlnit acum două zile”

Un gând despre &8222;Video I Gorka Larrucea abia așteaptă meciul cu Botoșani&8221;

Lasă un răspuns