Vlad Iacob, dezvăluiri despre planurile lui Dinamo

Împinși de la spate de un stadion plin, ”câinii” au învins FC Botoșani, scor 1-0, în runda a cincea din Liga 1. “Câinii” și-au trecut în cont prima victorie din acest sezon și au urcat pe locul 14, iar ultimul loc este ocupat de FC Botoșani.

vivacredit.ro

Acum, Dinamo vrea mai mult și conducerea clubului dorind să închirieze cel mai mare stadion din România. Arena ”Arcul de Triumf” pe lângă că nu este încăpători și gazonul creează probleme.

Astfel, Dinamo vrea să se mute în curând pe Arena Națională, iar Vlad Iacob speră ca fanii să vină în număr și mai mare.

Administratorul special a lui Dinamo, a subliniat că echipa noastră nu va mai juca în curând pe ”Arcul de Triumf”, astfel că fanii au acum șansa să facă spectacol și în tribunele Arenei Naționale.

”Ne dorim să ne mutăm repede pe Arena Națională pentru partidele importante, iar suporterii să vină în număr cât mai mare”, a spus Vlad Iacob, la ProSport Live.

Mai face Dinamo transferuri?

Dinamo nu va mai aduce în principiu niciun jucător, mai ales că Dennis Politic a devenit repede un jucător de top în Superliga.

”Dennis este cu adevărat special, are calități deosebite. Sperăm că își va atinge potențialul maxim la Dinamo. Vom face acest lucru (n.r. transferuri) doar dacă va apărea o țintă foarte interesantă.

Staff-ul tehnic este mulțumit de lot, dar o bună parte dintre jucătorii nou-veniți trebuie să ajungă la nivelul celorlalți. Cu jucătorii actuali, cu un buget în media Superligii, sperăm să terminăm în prima jumătate a clasamentului”, a afirmat Vlad Iacob.

CITESTE SI:

Giani Kiriță a analizat prestația ”câinilor” din duelul cu Botoșani

Florentine Petre a făcut analiza lui Dinamo după cele cinci etape scurse din Superliga

Goncalo Gregorio: ”Vrem să jucăm fotbal cu mingea jos”

Un gând despre &8222;Vlad Iacob, dezvăluiri despre planurile lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns