Ovidiu Burcă anunță spectacol pe ”Anghel Iordănescu”

În etapa a 6-a, din Superliga României, Dinamo București va părăsi CAPITALA, pentru meciul cu FC Voluntari.

evomag.ro

Partida programată, sâmbătă, 19 august, de la ora 21:45, pe stadionul ”Anghel Iordănescu”, a fost prefațată de antrenorul ”câinilor”, Ovidiu Burcă, într-o conferită de presă.

”Întâlnim o echipă omogenă, solidă, ne va aștepta un joc destul de dificil. Până la meciul cu FCU Craiova pierdut de ei, au învins adversare de calibru. Voluntari a jucat bine cu Rapid. E încă început de sezon, apar fluctuații de formă.

După un meci mai puțin reușit, în general echipele se mobilizează. Mâine vom întâlni un Voluntari la capacitate maximă, atenți. Îl știu și pe Ilie, îmi e coleg la licența Pro, e un antrenor ambițios, care a demonstrat că poate face lucruri importante în România. Noi ne construim totul pe o stare de spirit extraordinară, pe o organizare foarte bună în toate momentele jocului.

Cred că mâine vor fi foarte mulți dinamoviști prezenți în tribune, un lucru care cred că nu le displace nici celor de la Voluntari. E o echipă care nu are foarte mulți suporteri și sunt convins că fanii noștri vor fi alături de noi în număr foarte mare”, a spus Burcă în cadrul conferinței de presă.

Bilete pentru meciul cu FC Voluntari

Meciul din etapa a 6-a, se va disputa pe stadionul ”Anghel Iordănescu”, sâmbătă, 19 august, la ora 21:45.

FC Voluntari fiind echipa gazdă, au scos spre comercializare tichetele de acces pentru duelul de sâmbătă seară. Acestea se pot achiziționa online de pe platforma more.com.

Bilete pentru meciul cu FC Voluntari

Pentru un bilet în peluza oaspeților, un dinamovist trebuie să achite 40 de lei, același preț fiind și la T1.

Peluză oaspeți: 40 de lei;

Tribuna 1: 40 de lei.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Anghel Iordănescu” (strada Erou Niță Pintea, nr.41- Voluntari)

Programul caselor de bilete:

În ziua meciului

Interval orar: 10:00 – 22:00.

CITESTE SI:

CCA a anunțat arbitrul de la Voluntari – Dinamo

Atac la Ovidiu Burcă: ”Nu aș fi făcut asta”

Andrei Nicolescu i-a dat replica lui Vlad Iacob

2 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă anunță spectacol pe ”Anghel Iordănescu”&8221;

Lasă un răspuns