Andrei Nicolescu, încântat de victoria cu FC Voluntari

FC Voluntari și Dinamo au oferit un meci spectaculos în etapa cu numărul 6 din SuperLigă. Partida s-a încheiat cu victoria dinamoviștilor, scor 3-2.

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a vorbit imediat după victoria ”câinilor” și s-a arătat încântat de modul în care Dinamo a câștigat, cu gol în minutul 87.

”A fost intens, dar așa crește o echipă. Am dovedit că suntem mai puternici ca în trecut. Din aceste încercări și cum trecem peste ele, această echipă va deveni mai puternică mental. Noi rămânem modești, dar ați văzut o echipă care a trecut prin momente de debusolare ceea ce înseamnă că mentalitatea se îmbunătățește.

Sunt importante punctele, dar mai important e modul în care am câștigat. Fanii au fost senzaționali. Din punctul nostru de vedere, e liniște, tragem pentru același obiectiv. Încercăm să construim un cadru pentru performanță”, a declarat Nicolescu la finalul meciului.

Nicolescu a vorbit inclusiv despre noua funcție, aceea de administrator special al lui Dinamo. El i-a luat locul lui Vlad Iacob.

”Eu trebuie acum să înțeleg ce s-a întâmplat în ultima lună și jumătate în club, nu caut vinovați, nu vreau să dezgrop morți. Trebuie să fim alături de jucători, pentru că e important să fim alături de ei. Funcția oficială e ocupată. Am avut o primă zi în care am rezolvat problema directorului de marketing.

De luni ne apucăm de treabă să pregătim meciul de săptămâna viitoare (n.r. – cu Petrolul). O să îl jucăm pe Arena Națională”, a mai declarat Nicolescu.

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă, lăudat de unul dintre elevii săi: ”Ne avantajează stilul acesta”

Gorka Larrucea, fericit după ce a adus victoria lui Dinamo

Video I Ovidiu Burcă, după victoria cu FC Voluntari: ”Suntem pe drumul cel bun”

Un gând despre &8222;Andrei Nicolescu, încântat de victoria cu FC Voluntari&8221;

Lasă un răspuns