Gorka Larrucea, fericit după ce a adus victoria lui Dinamo

Dinamo București s-a impus în deplasarea cu FC Voluntari din a șasea etapă a Superligii României.

melimeloparis.ro

”Câinii” au bifat a doua victorie consecutivă în campionat, ambele obținute în prelungiri. Golurile din acest meci au fost marcate de Goncalo Gregorio (minutul 24), Cristian Costin (minutul 46) și Gorka Larrucea (minutul 87) pentru Dinamo, respectiv Patricio Matricardi (minutul 18) și Adam Nemec (minutul 80) pentru Voluntari.

De asemenea, în acest meci, ilfovenii au ratat o lovitură de la 11 metri prin Runar Sigurjonsson în minutul 90+7.

Gorka Larrucea, mijlocașul spaniol care a înscris golul al treilea pentru Dinamo în acest meci, a susținut că, în timpul meciului, nu știa dacă reușita sa a fost marcată în condiții regulamentare.

”Am făcut lucruri bune. Am continuat cu jocul nostru la fel de bun, iar acum strângem puncte.

În timpul meciului, nu am știut dacă a fost gol valabil sau nu la acea fază. L-am întrebat pe Patriche dacă a fost în offside și a spus că nu. Am fost foarte fericiți când arbitrul a spus că a fost un gol înscris regulamentar”, a spus Larrucea la finalul partidei.

De asemenea, în finalul intervenției, spaniolul a mărturisit că va sărbători acest succes al lui Dinamo, al doilea consecutiv pentru ”câinii roșii”.

”În momentul în care arbitrul a dictat penalty, m-am gândit că putem pierde două puncte. Însă, suntem bucuroși că Sigurjonsson a ratat lovitura de pedeapsă. O să beau 1-2 beri după acest meci”, a mai spus Larrucea.

Dinamo este pe locul 7 în clasament cu 7 puncte obținute în 6 etape. În următoarea etapă, ccâinii” joacă pe teren propriu cu Petrolul Ploiești.

CITESTE SI:

Video I Ovidiu Burcă, după victoria cu FC Voluntari: ”Suntem pe drumul cel bun”

Video I Dinamo, victorie la Voluntari

Voluntari – Dinamo. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Un gând despre &8222;Gorka Larrucea, fericit după ce a adus victoria lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns