Rapid a anunțat pe ce stadion va organiza derby-ul cu Dinamo

Dinamo – Petrolul, programat sâmbătă, de la ora 21:45, se va juca pe arena ”Arcul de Triumf”. încercat să închirieze Arena Națională pentru meciul cu Petrolul, din runda cu numărul 7 a Superligii, însă FRF a refuzat.

Primăria Municipiului București ar fi decis ca Arena Națională să nu poată fi închiriată în perioada următoare. Federația a cerut ca gazonul să fie protejat înaintea meciurilor pe care echipa națională le joacă în preliminariile Euro 2024, pe 9 septembrie cu Israel și pe 12 septembrie contra Kosovo.

În etapa următoare, Rapid o va găzdui pe Dinamo în etapa 8 din Superliga, iar Daniel Niculae știe deja ce stadion va găzdui aceste meciuri.

Președintele clubului de lângă Podul Grant a anunțat că derby-ul va fi organizat pe stadionul din Giulești, chiar dacă arena Rapidului are numai 14.000 de locuri și nu puține sunt cazurile când mulți dintre fani rămân în afara arenei.

(n.r. Unde se va juca meciul cu FCSB și derby-ul cu Dinamo) Din păcate, nu avem nimic oficial vizavi de programarea meciului cu Dinamo. Știm că jucăm vineri, așteptăm, probabil, săptămâna asta să primim confirmarea din partea LPF.

Derby-urile cu Dinamo și Steaua (n.r. FCSB) de pe teren propriu se vor juca pe teren propriu. (n.r. Deci, pe Giulești?) Da! Nu cred că e vorba despre bani când vine vorba despre un meci cu o asemenea încărcătură. E clar că cererea de bilete contra rivalilor de o viață este una foarte mare.

Probabil și Arena Națională ar fi neîncăpătoare. Ne-am dori să putem da și adversarilor noștri mai multe bilete, până la urmă să oferim un spectacol pentru toata lumea. Din păcate, astea sunt condițiile, stadionul are o capacitate mai mică.

Poate, într-un viitor, tot au apărut zvonuri cu privire la mărirea capacității la tribuna 2. Dacă este fezabil, de ce nu? Poate se vor gândi și la această variantă. Am veni în ajutorul suporterilor noștri”, a declarat Daniel Niculae.

CITESTE SI:

Oficial I Dinamo are un nou om în organigrama clubului

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Petrolul. Vezi programul caselor de bilete

Andrei Nicolescu, detalii despre datoria scadentă pe 1 octombrie

2 gânduri despre &8222;Rapid a anunțat pe ce stadion va organiza derby-ul cu Dinamo&8221;

Lasă un răspuns