DEZVĂLUIRE I Xavi Pascual și relația cu Pep Guardiola

În acest weekend, Supercampionii României debutează în noul sezon din Liga Zimbrilor, iar legendarul tehnician din Ștefan cel Mare, Xavi Pascual a vorbit despre relația pe care o are cu Pep Guardiola.

evomag.ro

Atât Xavi Pascual, cât și Pep Guardiola, sunt două nume uriașe în istoria clubului spaniol Barcelona. Liderul ”dulăiilor” nu poate uita perioada petrecută la Barcelona! Ajuns pe banca lui Dinamo în 2021, catalanul și-a adus aminte de relația de prietenie pe care o are cu Pep Guardiola, o adevărată legendă pentru clubul de pe Camp Nou.

”Eu cred că Pep este un geniu! Nu doar în ceea ce face cu echipa. El are o filozofie de viață puțin diferită. E pasionat de fotbal, el vorbește de fotbal mereu. Am mers la cină împreună cu antrenorii de la Barcelona și am observat că mereu era interesat despre ceea ce făceam cu echipele de la celelalte sporturi. I-am explicat ce facem noi, el are această mentalitate prin care este deschis”, a spus Xavi Pascual, pentru ProSport.

Deși nu mai sunt colegi la Barcelona, Xavi Pascual a păstrat relația cu Pep Guardiola și a remarcat că acesta a continuat să fie la înălțime în fiecare an.

De altfel, Guardiola tocmai a câștigat și Supercupa Europei, în Grecia, după ce Manchester City a trecut de Sevilla, la loviturile de departajare.

Totuși, în această perioadă, problemele medicale nu-i dau pace lui Pep, care va lipsi o perioadă de pe banca englezilor. Aceștia par să aibă din nou prima șansă la titlu în Premier League, chiar dacă Arsenal s-a întărit serios, Liverpool are mereu ambiții mari, iar Chelsea a cheltuit o avere pentru a redeveni o forță.

”În acest moment, eu cred că el este foarte fericit la Manchester City. A realizat lucruri incredibile în sezonul trecut, dar nu doar pentru că a câștigat Liga Campionilor. În fiecare an e acolo: semifinale, finală. Mereu este în top și asta este cel mai important”, a completat antrenorul campioanei României.

Antrenorul echipei noastre recunoaște că a păstrat legătura cu jucătorii formației catalane:

”Vorbesc cu jucătorii, cu toată lumea de la Barcelona. Discutăm constant, inclusiv cu jucătorii pe care i-am antrenat și au plecat de acolo. Au fost jucători care au fost cu mine timp de 12 ani”, a mai spus Xavi Pascual, pentru sursa mai sus citată.

Dacă Pep Guardiola a luat titlul în Premier League, Xavi Pascual a terminat cu victorii pe linie pe banca lui Dinamo pe plan intern, cucerind fără nicio problemă un nou campionat.

În acest sezon, echipa lui Pascual va participa în EHF European League, acolo unde obiectivul ”dulăilor” este prezența în Final Four.

CITESTE SI:

Adio, Bulgaria! Dorin Rotariu e liber de contract

Veste bună pentru Dinamo înaintea duelului cu Petrolul

Giani Kiriță: ”M-am reapucat de fotbal”

Un gând despre &8222;DEZVĂLUIRE I Xavi Pascual și relația cu Pep Guardiola&8221;

Lasă un răspuns