Video I Gabriel de Moura își anunță retragerea

Unul dintre ce mai buni jucători ai lui Dinamo, Gabriel Moura (35 de ani), face un anunț care nu este pe placul suporterilor dinamoviști.

Fundașul dreapta anunță că se pregătește să își pună ghetele în cui. În cdrul unui interviu realizat de prietenii noștri de la Radio Dinamo, de Moura, a spus că poate fi ultimul lui sezon din cariera de jucător, de aceea vrea să își încheie cariera într-o manieră de mare jucător.

”Pentru mine e o plăcere să discut cu tine, să vorbesc pentru fanii dinamoviști. E o plăcere să mă bucur din nou de prima liga, mai ales cu Dinamo, după ce a fost în ultimii ani.

Când vorbești de Dinamo, trebuie să așteptări mari, pentru că este cel mai puternic club din România. Fanii doresc să te bați pentru trofee, asta este Dinamo. Vreau acest lucru, nu începi campionatul cu gândul de a nu retrograda, nu e mentalitatea corectă. Mergi să te bați pentru trofeu, ai șanse cum are toată lumea, ai tranziția din liga secundă, dar suntem cel mai mare club din România, de ce nu?

Poate va fi ultimul meu sezon, familia nu poate fi aici cu mine, să schimbe țara, copiii să schimbe școala, nu știu ce va fi, luăm de la un an la altul, mă simt foarte bine fizic, dar vreau să fie cel mai bun sezon, dacă va fi ultimul…”, a spus Gabriel de Moura, pentru Radio Dinamo.

Despre rămânerea la Dinamo și promovare: ”Așa cum am spus, intenția mea a fost să rămân la Dinamo, pentru că este un club mare știu istoria clubului, m-am bucurat să primesc telefonul de la Zăvăleanu, i-am cerut 2 zile de gândire. Am discutat, am spus că vin, lucrurile au fost dezastruoase la început, nu aveam nimic. A fost posibilitatea să merg la Rapid, dar am rămas, lucrurile s-au îmbunătățit după venirea lui Ovidiu Burcă și lucrurile au mers perfect, am promovat”.

Diferențele între primele două ligi: ”Cea mai mare diferență, în prima ligă calitatea este mai ridicată și ai mulți jucători de calitate, dar în prima ligă nu poți face erorile din liga secundă. Cu mici erori, poți pierde partide”.

Nivelul din Liga 1: ”Din punctul meu de vedere, nivelul e mai ridicat, au venit jucători din străinătate, mulți tineri de acum 5 ani, sunt mai experimentați, sunt mai buni, au mentalitate mai bună, acum e mai bună calitatea campionatulu”.

Startul sezonului: ”Am făcut tranziția către prima ligă, cu echipe grele, FCSB, Craiova, Sepsi, echipe care se bat pentru trofee, știam că va fi greu, dar nu imposibil. În opinia mea, schimbarea ligii, au venit mulți jucători, unii nu au evoluat în prima ligă. Rezultatele au suferit, dar fotbalul oferit a fost de calitate”.

Faptul că dă totul pe teren la 35 ani: ”Eu am acest lucru în mintea mea, să mă antrenez tare, să merg la limită, dau tot ce am mai bun la antrenamente. Nu vin aici să fac act de prezență, dau tot ce am mai bun. Înainte de startul sezonului, antrenorul ne-a întrebat care sunt obiectivele individuale, dar și cu echipa. Individual, am spus că vreau să fie cel mai bun sezon al meu până acum, poate fi ultimul. De aceea dau totul, dau tot ce am mai bun”.

Video I Gabriel de Moura: ”Poate va fi ultimul meu sezon”

CITESTE SI:

Video I Care este relația lui Andrei Nicolescu cu DDB

Noul director de marketing, inovează strategia clubului

Andrei Nicolescu, clarifică lucrurile după oferta lui Andrei Cionca

Un gând despre &8222;Video I Gabriel de Moura își anunță retragerea&8221;

Lasă un răspuns