Cristi Borcea nu se lasă! După, ”Autostivuitorul!” vine și ”M-am născut în galerie”

Fostul acționar a lui Dinamo, Cristi Borcea (53 de ani), mai dă o ”lovitură”.

vivacredit.ro

Cu toate că nu este dorit în Ștefan cel Mare, Borcea, spune același lucru. Așteaptă reconstruirea stadionului Dinamo și după se va mai gândii dacă vine cu banii câștigați de la Dinamo.

Totodată, fostul deținut în cel mai mare caz de corupție din istoria fotbalului românesc: ”Dosarul Transferurilor”, o comite din nou.

Într-o intervenție telefonică la Digi Sport Matinal, Cristi Borcea afirmă că: ”M-am născut în galerie”.

Transcrierea celor spuse de către Borcea în această dimineață:

”M-am născut în galerie. Nu am cum să nu sufăr, să mă bucur și de performanțe, și de eșecuri. Noi am trecut prin momente și mai grele în 95, cu nea Cornel. Atunci nu mai era la faliment, era la desființare. Am fost antrenat să mă bat numai la primul loc. Cu mine s-au luat 13 trofee.

E unicat că am luat de două ori lotul Craiovei fără să coste. Am luat cei mai buni jucători de fotbal. M-ați făcut zob în 2000. Totul se învârte în jurul cașcavalului în fotbal. Eu am spus că vreau să fiu sponsor la Dinamo, să văd meciurile, și dau 5-600 de mii de euro. Eu mi-aș dori să vină 10-11 acționari, cum am adus eu.

Îmi pare rău că Hanca a fost înjurat. Trebuie să învețe să nu mai înjure acționarii, jucătorii. Au experiența cu mine, când au plecat acționarii și am rămas doar eu și Badea. Le-am zis să mă înjure pe mine.

Eu am spus-o când se va face stadionul și se va face. Eu am o societate cu 300 de milioane de euro, pot da 2% cam 5-600 de mii, cum dau la spitale etc. Eu am spus ca să poată să facă, să vină Lupescu, Răducioiu și Prunea. Văd că nu sunt 200.000. Eu m-am dus cu 3 milioane cash la un meci.

Eu am fost învățat să mă bat la locul 1 și 2. Nu am luat Craiova doar de la Nețoiu. Am luat pe Moți, Pleșan. Totul trebuie făcut cu bani. Noi dacă stăm să facem chetă pentru 100 de mii, asta nu e o soluție.

Pe mine mă interesează, dacă pot să ajut… Am spus să dea drumul stadionului. Stadionul va intra în linie dreaptă în două luni. Trebuie să vină dinamoviști. Eu dacă vreau, vin cu 15 milioane de euro. Eu la 41 de ani am fost operat pe cord. Să vin la tribuna oficială ca sponsor, mi-ar plăcea. Pune-ți o conducere profesionistă, care poate să ne adune, cum e Lupescu.

Este simplu de adunat 3-4 milioane pe an. Oamenii trebuie cultivați. Cum am adus eu 11 acționari. I-am adus pe stadion, să vadă lumea, spiritul”, a spus Cristi Borcea.

Dinamo și Petrolul Ploiești au terminat la egalitate, scor 1-1, partida din cadrul etapei a șaptea din SuperLiga României.

CITESTE SI:

Andrei Nicolescu, mulțumit de egalul cu Petrolul

Avancronică I Dinamo București – Minaur Baia Mare

Oficial I Unde se va juca meciul cu Metaloglobus din Cupa României

Un gând despre &8222;Cristi Borcea nu se lasă! După, ”Autostivuitorul!” vine și ”M-am născut în galerie”&8221;

Lasă un răspuns