Răzvan Zăvăleanu intervine în scandalul stadionului ”Arcul de Triumf”

Sâmbătă seară, ”câinii” au obținut un punct din duelul cu Petrolul Ploiești.

La finalul remizei de de pe stadionul ”Arcul de Triumf”, antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, s-a plâns de starea terenului.

Declarațiile lui Burcă, au stârnit aprige reacții din partea administratorilor stadionului, dar și al ministrului sportului, Elisabeta Lipă.

Din acest motiv, chiar în interiorul clubului Dinamo s-au format tabere diferite, care văd lucrurile diferit. Dacă președintele și antrenorul au fost cei care au lansat acuzații dure, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, e de altă părere.

Acesta, a încercat chiar o mediere a conflictului cu administratorii de la Arcul de Triumf și chiar ar fi avut reproșuri la adresa colaboratorilor din club, inclusiv la adresa lui Burcă și Nicolescu, din cauza afirmațiilor acestora de după finalul confruntării cu Petrolul.

Răzvan Zăvăleanu le-a explicat pericolul în care se regăsește Dinamo dacă rupe complet relațiile cu cei de la Arc.

Deși ar exista posibilitatea ca echipa noastră să joace pe Arena Națională, mai ales că următorul joc de pe teren propriu va avea loc după partidele echipei naționale cu Israel și Kosovo, când stadionul fi din nou disponibil, există în perspectivă riscul ca atunci când această arenă va fi iarăși blocată, Dinamo să fie silită să plece din București, fiindcă alte soluții n-ar găsi, anunță gsp.ro.

CITESTE SI:

CCA a anunțat arbitrul de la Metaloglobus – Dinamo

Gabi Torje a rămas fără echipă: ”Cum să nu-mi doresc un jucător care are o grămadă de meciuri”

Administrația Arcului de Triumf, atenționează Dinamo

2 gânduri despre &8222;Răzvan Zăvăleanu intervine în scandalul stadionului ”Arcul de Triumf”&8221;

Lasă un răspuns