Video I Dinamo obține victoria la Târgoviște și merge mai departe în Cupa României

Marți au intrat în competiție trei echipe din SuperLigă, iar meciul vedetă a fost Metaloglobus – Dinamo.

Partida de la Târgoviște, s-a soldat cu victoria ”câinilor”, care vor accede în grupele Cupei României.

Dinamo a tremurat serios pentru a ajunge în grupele Cupei României. În jocul de la Târgoviște, Metaloglobus a condus cu 1-0 din minutul 51, iar Dinamo a egalat în minutul 78, ca să reușească golul victoriei în minutul 90+4, într-un succes dramatic.

Prima ocazie a avut loc după doar 5 minute. Cruceru a tras de la mare distanță, dar mingea a trecut puțin peste poarta apărată de Dujmovic. Aproape de jumătatea primei reprize, Dinamo a primit o lovitură, iar Ricardo Grigore s-a accidentat și a fost nevoit să părăsească terenul.

Imediat, Huiban a trimis în transversală din interiorul careului. Scorul pauzei a fost egal, 0-0, însă gazdele au lovit în minutul 51. Homawoo a greșit, iar Zakir a deschis scorul cu un șut din zona punctului de la 11 metri.

4 minute mai târziu, Huiban a rămas singur cu portarul advers, dar a greșit și a ratat ocazia de a majora avantajul echipei sale. Totul părea să se năruie pentru Dinamo, dar echipa noastră a avut puterea de a reveni pe final.

Bani a egalat în minutul 78 cu un șut-centrare care l-a surprins pe Avram. Același Bani a adus victoria în prelungirile meciului, finalizând un contraatac perfect al echipei sale. Metaloglobus – Dinamo s-a încheiat 1-2, iar “câinii” s-au calificat în grupele Cupei României, acolo unde urmează să își afle adversarele.

Echipa noastră a completat seria rezultatelor meciurilor de marți din play-off-ul Cupei României, când toate favoritele s-au impus.

Video I Metaloglobus – Dinamo 1:2

Echipă de start

DINAMO: Dujmovic – D. Irimia, R. Grigore, Giafer, Crețu – I. Rosu, N. Rosu – Bordusanu, Tira, Borcea, Ghezali.

Pentru Dinamo urmează derby-ul cu Rapid. Meci programat, vineri de la ora 21:30, în Giulești.

CITESTE SI:

Metaloglobus – Dinamo. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Avancronică I Metaloglobus – Dinamo București

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Metaloglobus

Un gând despre &8222;Video I Dinamo obține victoria la Târgoviște și merge mai departe în Cupa României&8221;

Lasă un răspuns