Conferință de presă I Răzvan Patriche, înainte de Rapid – Dinamo

Dinamo București, vrea să continue seria meciurilor bune.

melimeloparis.ro

Dinamo București se va deplasa în Giulești, vineri, 1 septembrie, pentru derby-ul cu Rapid. Partida contând în etapa a 8-a, este programată să înceapă la ora 21:30.

”Câinii” abordează cu un moral excelent acest derby, fiind neînvinsă în ultimele 4 etape în Liga 1 și accederea în grupele Cupei României.

La conferința de presă premergătoare partidei, Răzvan Patriche (37 de ani), l-a însoțit pe antrenorul Ovidiu Burcă.

Căpitanul lui Dinamo, a prefațat derby-ul cu Rapid:

”Întâlnim o echipă bună, cu jucători foarte experimentați. Au făcut și transferuri, s-au întărit în vară. Anul trecut au făcut o figură frumoasă. Va fi greu în Giulești, dar noi suntem obișnuiți cu o astfel de atmosferă. Meci de meci jucăm și noi cu stadionul plin.

În mod normal așa ar trebui, să fie ei favoriți. Echipa care va greși cel mai puțin va câștiga. Meciurile astea se câștigă cu sufletul. Dinamo a arătat bine în meciurile tari, dar mereu ne-a lipsit câte ceva.

Presiunea mai mare ar trebui să o aibă ei. Noi nu am făcut transferuri pe sute de mii de euro, am adus jucători din alte ligi inferioare. Acolo ar trebui să fie presiunea.

Rapid vine după două meciuri foarte bune, dacă nu mă înșel au înscris 8 goluri. Au un joc foarte bun, dar noi vom încerca să respectăm planul tactic.

Deocamdată nu s-a anunțat nicio primă. Orice e binevenit! Pentru fani vreau să spun că vom face tot ce ne stă în putință”, a spus Răzvan Patriche, în cadrul conferinței de presă susținute astăzi.

Derby-ul Rapid – Dinamo, sold-out

Meciurile din Superliga atrag tot mai mulți oameni, mai ales după revenirea echipelor de tradiție în primul eșalon.

În jur de 13.000 de oameni promit spectacol în tribune la mult așteptatul derby dintre Rapid și Dinamo. Interesul pentru acest meci a fost unul uriaș, astfel că în acest moment nu se mai găsesc tichete pentru partida din Giulești. Asta chiar dacă derby-ul va avea loc abia mâine seară de la ora 21:30.

CITESTE SI:

O nouă lovitură dată de Dinamo pe piața transferurilor

Ovidiu Burcă se așteaptă la un derby adevărat în Giulești

Reacția lui Geani Crețu după plecarea de la Dinamo

Un gând despre &8222;Conferință de presă I Răzvan Patriche, înainte de Rapid – Dinamo&8221;

Lasă un răspuns