Ovidiu Burcă se așteaptă la un derby adevărat în Giulești

În etapa a 8-a, din Superliga României, Dinamo București se va deplasa în Giulești, pentru derby-ul cu Rapid București.

Partida programată, vineri, 1 septembrie, de la ora 21:30, pe stadionul ”Rapid”, a fost prefațată de antrenorul ”câinilor”, Ovidiu Burcă, într-o conferită de presă.

”Cred că fotbalul românesc are nevoie de aceste meciuri, am văzut că este sold-out. Ne va aștepta un meci cu foarte multă încărcătură, Rapid este clubul care a investit cel mai mult, cred eu, în ultimii ani. Atât în infrastructură, cât și în lotul de jucători.

Cred că fac o treabă foarte bună, sunt pe un drum foarte bun. Au schimbat și antrenorul, Cristiano a venit și a așezat echipa după o perioadă care l-a costat puțin să-și impună filosofia de joc.

Deja se vede mâna antrenorului, au o identitate foarte clară de joc și ne va aștepta un meci foarte dificil. Cred că suntem și noi pe un drum bun, sperăm mâine să fim la cel mai bun nivel”, a spus Burcă.

Întrebat dacă există o diferență foarte mare la nivel valoric între Rapid și Dinamo, Burcă a oferit un răspuns echilibrat.

”Cred că asta nu trebuie să mă întrebați pe mine, eu sunt subiectiv și consider că jucătorii pe care-i am sunt cei mai buni.

Aș putea fi subiectiv dacă v-aș spune ceea ce cred. Eu ca specialist nu pot să fac astfel de evaluări, oamenii din afară le pot face. Eu cred în calitatea jucătorilor mei. Cred că mă vor primi destul de bine, relația mea cu Rapidul a fost una destul de complicată. Am plecat de mult de acolo și oamenii cred că și-au dat seama de lucrurile bune pe care le-am făcut acolo”, a mai spus Ovidiu Burcă, înaintea confruntări cu Rapid.

Derby-ul Rapid – Dinamo, sold-out

Meciurile din Superliga atrag tot mai mulți oameni, mai ales după revenirea echipelor de tradiție în primul eșalon.

În jur de 13.000 de oameni promit spectacol în tribune la mult așteptatul derby dintre Rapid și Dinamo. Interesul pentru acest meci a fost unul uriaș, astfel că în acest moment nu se mai găsesc tichete pentru partida din Giulești. Asta chiar dacă derby-ul va avea loc abia mâine seară de la ora 21:30.

CITESTE SI:

Reacția lui Geani Crețu după plecarea de la Dinamo

Schimbare majoră la Dinamo București

A venit ”nota de plată” după Dinamo – Petrolul

Un gând despre &8222;Ovidiu Burcă se așteaptă la un derby adevărat în Giulești&8221;

Lasă un răspuns