Ovidiu Burcă anunță că Dinamo pleacă de pe Arcul de Triumf

În așteptarea construirii noului stadion din “Ștefan cel Mare”, Dinamo a ales arena “Arcul de Triumf” pentru a-și disputa meciurile din postura de echipă gazdă.

melimeloparis.ro

Ovidiu Burcă, s-a plâns de suprafaţa de joc a arenei din sectorul 1, după meciul cu Petrolul din etapa trecută, încheiat la egalitate, scor 1-1. Deşi ”Arcul de Triumf” i-a purtat noroc lui Dinamo în acest an, echipa noastră va juca partidele de acasă, cel mai probabil, pe Arena Naţională, după meciurile echipei naţionalei din luna septembrie.

În urma declarațiilor făcute, antrenorul lui Dinamo a primit mai multe replici în spațiul public, lucru care l-a deranjat înaintea partidei cu Rapid.

“Pe Arcul de Triumf cred că e dificil să ne mai vedeți, n-aș vrea să supăr, am văzut că am deranjat foarte multă lume, eu doar mi-am spus un punct de vedere după meciul trecut.

Eu mi-aș dori să jucăm pe o suprafață decentă. Ne dorim întotdeauna să avem o suprafață pe care să putem aborda așa cum ne dorim noi meciurile”, a spus Ovidiu Burcă, la conferința de presă.

În acest moment, cea mai bună variantă pentru Dinamo este Arena Națională, însă rămâne de văzut dacă oficialii clubului vor fi de acord cu prețul de închiriere.

Odată cu revenirea în Superligă, suporterii ”câinilor” au umplut aproape meci de meci arena cochetă de lângă Mănăstirea Cașin. Nu doar gazonul, ci şi numărul mic de locuri de pe Arcul de Triumf (7.500) a reprezentat o problemă pentru Dinamo.

Ovidiu Burcă acuză gazonului de pe Arcul de Triumf

Ovidiu Burcă (43 ani) a avut o ”tiradă” la finalul meciului cu Petrolul. Gazonul de pe “Arcul de Triumf” l-a enervat pe antrenorul ”câinilor”, care susține că nimeni nu se implică pentru buna stare a suprafeței de joc.

”Trebuia să ne adaptăm puțin jocul. Am făcut o eroare pe care noi nu o facem. Dar e greu. Am pregătit meciul pentru un joc direct. Din păcate, avem automatisme pe care le-am format în timp. Nu prea a fost prea mult fotbal. A fost o încercare a jucătorilor de a se ține în echilibru.

Au fost foarte multe greșeli de ambele părți. Le-am spus jucătorilor să își adapteze crampoanele pentru această suprafață. Se întâmplă. Asta e situația. Am încercat să schimbăm multe azi.

Când ai luni de zile, deja le ai în reflex. Golubovic a dat pasa aceea pe care în mod normal nu trebuie să o dea. Rămân cu un gust amar să văd cea mai bună suprafață de teren din România să fie cea mai…

Credeți că ne întreabă cineva că nu corespund standardele? Avem stadioane frumoase, dar nu știm să întreținem gazoane. Fiecare stadion avea un îngrijitor. Ei trăiau acolo, îngrijeau iarba, vorbeau cu ea. Acum avem fel și fel de firme și uitați ce se întâmplă.

La faza cu Costin, el avea umărul dislocat. Până la meciul cu Rapid, avem unul de Cupă. Problema noastră e că au apărut schimbări și vom vedea ce rotații vom putea să facem.

Nu cunosc modificările legate de legea pentru stadioane. Nu știu exact, nu sunt la curent. Se pare că într-o parte a fost un control bun, dar în altă parte nu a fost făcut bun”, a declarat Ovidiu Burcă la finalul meciului.

CITESTE SI:

Veste mare pentru Dinamo înaintea derby-ului cu Rapid!

Probleme de efectiv pentru Rapid. Ce spune Cristiano Bergodi, înainte derby-ului din Giulești

Avancronică I Rapid București – Dinamo București

Un gând despre &8222;Ovidiu Burcă anunță că Dinamo pleacă de pe Arcul de Triumf&8221;

Lasă un răspuns