Ovidiu Burcă cere din nou transferuri la Dinamo București

Meciul dintre Rapid şi Dinamo a fost tensionat, atât pentru echipe, care au stat sub miza rezultatului, cât şi pentru galeriile celor două cluburi.

melimeloparis.ro

Rapid – Dinamo s-a jucat din nou pe prima scenă a fotbalului românesc, după mai bine de un an, iar scorul afișat pe tabelă la sfârșitul meciului a fost de 4-0.

La finalul partidei, Ovidiu Burcă s-a plâns de lotul pe care îl are la dispoziție și a transmis un mesaj conducerii dinamoviste.

Antrenorul ”câinilor” ar vrea ca șefii clubului să-i aducă și alți jucători în perioada următoare.

”Nu cred că mai pleacă nimeni, aș vrea să mai vină niște jucători,din punct de vedere numeric nu suntem acoperiți, mergem pe două fronturi, avem nevoie de un lot numeros, riscăm să nu facem față pe cele două fronturi.

Noi am jucat acum două zile, ceea ce nu este ușor, dintr-o dată să vii pregătit, să joci cu un lot de jucători de liga a doua, să faci față pe două fronturi. Trebuie să venim acolo”, a spus Burcă la conferința de presă de după meciul din Giulești.

Ovidiu Burcă a anunțat discuțiile purtate cu un jucător

Tehnicianul lui Dinamo și la conferința premergătoare derby-ului din Giulești, a vorbit de transferuri.

Ovidiu Burcă, a anunțat, înaintea derby-ului cu Rapid, că așteaptă un nou transfer în vestiar.

Ovidiu Burcă este mulțumit de campania de mercato reușită în această vară, însă a anunțat că dinamoviștii ar putea reuși un nou transfer în perioada următoare. Acesta, susține că oficialii clubului sunt în pline discuții cu un fotbalist pe care încearcă să îl convingă să accepte oferta.

”Mai discutam, dar vom vedea în ultimele zile dacă apare ceva senzațional. Mai pregătim aducerea unui jucător, vom vedea dacă vom reuși să-l convingem să vină alături de noi”, a spus Ovidiu Burcă, la conferința de presă.

Andrei Nicolescu a vorbit despre posibilitatea venirii lui Dorin Rotariu la Dinamo

Dorin Rotariu (28 de ani), nu mai este jucătorul lui Ludogorets.

Fostul jucător a lui Dinamo și-a reziliat contractul cu bulgarii și va căuta o echipă unde va primi mai multe șanse de a evolua. Din 2021 aparținea fostul jucător al lui Dinamo de campioana Bulgariei.

În urma acestei știri, suflarea dinamovistă a făcut apel către conducerea clubului Dinamo, pentru a lua legătura cu Rotariu și ai înainta o ofertă.

La vederea acestor mesaje, administratorul special a lui Dinamo, Andrei Nicolescu a vorbit despre posibilitatea ca Dorin Rotariu să revină la Dinamo.

”Dacă apare ceva absolut interesant, pe care atât Ovidiu, cât și Gabi consideră interesant, noi vom face tot ce ține de noi să avem încă un transfer.

Dorin Rotariu sună interesant, are un CV impresionant, e un jucător care a demonstrat și aici, și afară că poate face performanță. Dar nu știu absolut nimic și nu pot să comentez”,a spus Andrei Nicolescu.

Cariera lui Dorin Rotariu

Dorin Rotariu a început fotbalul la Poli Timișoara, iar, în anul 2013, a ajuns la Dinamo, mai întâi sub formă de împrumut, iar, ulterior, ”câinii” au achitat 1,1 milioane de euro în schimbul său. În 2017, Rotariu a semnat cu Club Brugge, iar Dinamo a primit pentru el 2,2 milioane de euro.

La Ludogorets, Dorin Rotariu a ajuns în vara anului 2021, liber de contract, după ce a trecut și pe la Mouscron, AZ Alkmaar și FC Astana.

CITESTE SI:

Avancronică I CSM Focșani – Dinamo București

De ce l-a certat Răzvan Patriche pe Gabriel Moura

Răzvan Patriche, reacționează după Rapid – Dinamo

Un gând despre &8222;Ovidiu Burcă cere din nou transferuri la Dinamo București&8221;

Lasă un răspuns