Prima reacție a lui Andrei Nicolescu, după aprobarea planului de reorganizare a ”câinilor”

Instanța a aprobat noul plan de reorganizare a lui Dinamo!

Astfel că datoriile clubului au fost reduse de la 7,4 milioane de euro la aproximativ 2,4 milioane de euro.

Planul de reorganizare, conceput de RTZ, societatea condusă de Răzvan Zăvăleanu, se întinde până la finalul anului 2025.

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a oferit prima reacție după aprobarea planului de reorganizare a clubului din Ștefan cel Mare.

Nicolescu a transmis că lucrurile vor reveni treptat la normal, după ce clubul bucureștean a scăpat de datorii de aproximativ cinci milioane de euro și că în acest context discuțiile cu posibilii finanțatori pot continua întrucât acum există un plan de predictibilitate.

”Intrăm într-o etapă de normalitate. Ceea ce administratorul juridic a făcut împreună cu noi a fost cea mai bună politică astfel încât Dinamo să capete cea mai bună șansă pentru a ieși din insolvență. Ce trebuie spus e că toate categoriile de creditori vor primi sută la sută din creanțe.

E important pentru suporterii lui Dinamo, pentru că avem o predictibilitate pentru viitorul lui Dinamo, putem finaliza discuțiile pe care le-am avut cu parteneri foarte serioși, oameni serioși, foarte puternici, dar care aveau nevoie de un plan de predictibilitate. Acest lucru s-a întâmplat și de azi intrăm în normalitate.

Pe termen scurt, nu există o minune, ne vom organiza mai bine, vom știi cum să abordam partea a doua a campionatului. Suntem în ultima zi de transferuri. Ne vom focusa pe respectarea modificării de plan pentru a nu exista datorii. Vom finaliza discuțiile cu partenerii.

Suntem echilibrați, avem predictibilitate, nu va fi nicio problemă pe plan. Țelul nostru e să avem parteneri care să înțeleagă niște reguli, să construim așa cum trebuie. Vom face totul pas cu pas, nu ne vom arunca să facem niște lucruri populiste, care creează un dezechilibru în organizare.

Voiau predictibilitate pe ceea ce înseamnă necesarul de investiție pe anii următori. În urma discuțiilor pe care le vom avea cu partenerii din acționariat, vom stabili care va fi termenul în care să ieșim din insolvență. Cred ca toți vor tinde spre un termen rapid, maximum un an de zile. Vom fi mult mai aproape de desfășurarea normală a lucrurilor.

Acum șase luni am fost doi nebuni care au preluat un club ținut în viață de suporteri. Am reușit să normalizăm aceste lucruri și să ajungem într-o situație stabilă. Dinamo reprezintă acum o oportunitate pentru foarte mulți oameni de business”, a declarat Andrei Nicolescu la emisiunea Liga Digi Sport.

CITESTE SI:

Veste EXTRAORDINARĂ pentru Dinamo!

David Popovici, gest impresionant pentru o familie ce riscă să fie evacuată din casă

Dinamo, amical cu o formație care tinde la titlu în Superliga

Un gând despre &8222;Prima reacție a lui Andrei Nicolescu, după aprobarea planului de reorganizare a ”câinilor”&8221;

Lasă un răspuns