Marius Niculae i-a purtat noroc lui Dinamo la tragerea la sorți a grupelor Cupei României: ”Mi-au zis că e bine”

Marius Niculae a fost prezent la tragerea la sorți a grupelor Cupei României.

melimeloparis.ro

”Câinii” vor juca împotriva lui FC U Craiova 1948, FC Bihor Oradea și Oțelul Galați, iar fostul atacant din Ștefan cel Mare consideră că le-a purtat noroc dinamoviștilor.

La finalul evenimentului de la sediul Federației Române de Fotbal, campion național cu Dinamo, Marius Niculae a vorbit pe larg despre situația de la Dinamo. Verdictul favorabil primit de ”câini” în ceea ce privește planul de reorganizare l-a entuziasmat pe fostul atacant.

Acesta, consideră că presiunea a scăzut, iar jucătorii se pot concentra mult mai mult la ceea ce au de făcut pe teren.

Totodată, fostul fotbalist este de părere că pentru dinamoviști câștigarea Cupei României reprezintă un bilet important spre cupele europene. (Aici îl contrazicem, deoarece Dinamo se află în insolvență și chiar dacă ar ieșii în acest an, nu poate participa în cupele europene).

(n.r. Ai tras bine pentru Dinamo?) Eu cred că da! Acum depinde de ei. Mi-au zis că e bine, se putea și mai bine. Să vedem. Pentru mine important e că au scăpat de o mare parte din datorii și asta e cea mai mare victorie.

(n.r. se vor concentra mai mult pe partea sportivă) Clar, asta era și ideea. Nu mai este o presiune așa de mare, va fi mai ușor să le stingă în timp (n.r. datoriile) și să se focuseze pe campionat și bineînțeles pe Cupa României, drumul mai ușor spre o cupă europeană.

Mai ales din acest sezon, când dacă câștigi, joci în Europa League, ceea ce va însemna un traseu mai ușor spre grupele cupelor europene.

(n.r. Dinamo va scăpa de insolvență în acest an?) Nu știu, întrebați-i pe ei, dar lucrurile arată mult mai bine în momentul de față.

Să se întâlnească în finală (n.r. FCSB și Dinamo). Păi, de ce nu? Nu a fost de foarte mult timp”, a spus Marius Niculae.

CITESTE SI:

Reacția lui Dinamo, după tragerea la sorți: ”E un pic ciudat!”. Care este obiectivul ”câinilor” în Cupa României

Video I Dinamo și-a aflat adversarele din Cupa României

Video I În ce condiții mai pot veni jucători la Dinamo: ”Am avut condiții vitrege”

Un gând despre &8222;Marius Niculae i-a purtat noroc lui Dinamo la tragerea la sorți a grupelor Cupei României: ”Mi-au zis că e bine”&8221;

Lasă un răspuns